Tuesday, July 27, 2010

takde mood

hari ni macam takde mood sangat
lagi lagi nak update

biasalakan..kalau perempuan tiba tiba senyap je haritu
faham faham jela!
hihi :p

tengah tengah takde mood ni, rina tengokla movie sambil sambil buat kerja :p

player movie yang rina guna ni,
bila rina idle (pause lama lama)
dia akan keluar list video yang lama lama 

tiba tiba je ada keluar video yang rina buat untuk ex rina dulu sempena anniversary kami yang kedua..

rina tengok semula..
menangis?
dalam hati je..

tapi lepas tu, rina cuba la belek belek album lama
cari gambar lama untuk jadi modal update blog

tiba tiba terasa banyak nya gambar rina dengan ex rina dulu

hehe!

menangis?
dalam hati lagi..

memang semua orang bagi tips supaya buang semuanya, buang semua hadiah, gambar etc.

tapi rina sayang nak buang..

semuanya ada kenangan yang tersendiri..

masa rina cinta monyet dulu pun, bila break, rina tak buang pun surat surat dan gambar gambar yang ex rina bagi

so kali ni, rina nak buat macam tu gak..

biarlah masa yang menentukan bila rina dapat move on sebetul betulnya

taknak paksa diri sendiri..

eh. dah terbuat 1 entry hehe

lagi 2 minggu nak Ramadhan!
tak sabarnye!
^___^

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

dak eina (◕‿◕) 27/7/10 7:36 PM  

xde mo0d tapi terpnjang lak entry nie ye rina..hihi eh2 xlama dh nk puasa...ganti puasa xlg nie...takpe...2hari je lagi..teeheehee~~

iqbalsyarie 27/7/10 11:34 PM  

tah...kata takde mood..tapi best juga baca~hehehe...dan entry ni sgt jiwang..sikit la~hehehe
Latest post:Perkara ni tak merisaukankah?

♥ Roshazzy Shag ♥ 28/7/10 8:45 AM  

woah. shag hbs sume di buang! haha. buang pun, memori sume lekat lagi dlm otak. kan? ehee~

aah. nk pose dah! shag br nk ganti. dulu dah ganti tapi lupa dah hbs ganti ke belom. ni tgh ganti lupa pulak bape ari missed =__="

Rina (◕‿◕)✿ 28/7/10 3:16 PM  

eina : hehe! rina dah habis :p

iqbal : hehe..skali skala mesti jiwang baru normal :p

shag : tp rina cpt lupe, thts y kne simpan :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top