Friday, July 09, 2010

Edit edit blog dah 80% siap!

Penat penat
hehehe

tapi puas hati
^__^

Header baru. dulu tak ori punya, amik internet je

twitter ganti jadi facebook sebab tak main pun twitter tu. baca artis update je hehe

"About Me" tambah sikit

"Sharing" bagi organize lagi. comel. ada itik itik hehe

"Download" pun organize balik tapi sikit je pun baru share

"Tutorial" pun sama

"Links" dah lama rina buat. senang nak blogwalking bila kawan blog update baru. nanti rina akan tambah link one by one.

Sidebar pun dah tersusun.
Tapi rina still nak tambah something lagi.
nak edit button shoutbox kat tepi tu
ape tah lagi

tak boleh pikir sebab tengah mengantuk amat
hahah

yey!
seronok!
ni yang sayang blog ni even more!

oklah
nanti makin mengarut

GoodNight semua!

esok rina jalan jalan baca entry korang k

^__^

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

♥PrinCeSs KellY Eun♥ 9/7/10 11:36 PM  

nyte2 sis^^, sweet dream....

AcuRose 10/7/10 11:10 AM  

wawa...da comel blog dia..
menarik..

Rina (◕‿◕)✿ 10/7/10 11:27 AM  

intan : hee, ofkos x serajin intan :)

kelly : nyte dear. eh da morning :D

acurose : thanks ^o^

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top