Thursday, July 29, 2010

hari ni cuti separuh hari

ekleh!! tu pun nak citer ke 
lalala! nak citer jugak

semalam rina macam tak boleh tido akibat mood yang sekejap ada sekejap takde
mungkin sindrom sebulan sekali
menyebabkan rina begitu
*alasan*

sebab tido tak cukup, rasa malasnye nak bangun
rina pun buat keputusan untuk ambil Emergency Leave

tapi bila dah pukul 9 pagi
rasa serba salah plak
kene potong gaji

akhirnya pukul 1 rina pun pergi kerja
ambil half-day jela

sekian terima kasih
hehehe

*minta minta ofismate tak baca. kalau baca pun jangan lah ngadu kat bos, sekali sekali je rina buat camni*
:p


13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

cimon 29/7/10 4:34 PM  

saya pun ambik halfday morning ari nie...

hehe(^v^)

p/s:nextime jgn lupe balas komen2 tau *peace*

Mawar_berduri 29/7/10 4:51 PM  

sekarang dah tak de istilah halfday ...huhu tak dapat la saya nak bekerja separuh hari ... :)


salam singgah

Rina (◕‿◕)✿ 29/7/10 5:50 PM  

cik cimon : yey sep! kte same hehe. lpe bls komen ktne? entry rina ye. orait2 hehe. eh cik cimon xde blog ye


mawar : la yeke..susala mcm tu..

Sharinginfoz 29/7/10 6:14 PM  

seronok kan dapat cuti even separuh hari aja

Rina (◕‿◕)✿ 29/7/10 7:35 PM  

tula..bile da keje mmg susa nak cti =_=

iqbalsyarie 29/7/10 9:58 PM  

jenayah ni!!hehehe...erm,so..kamu sehat la kan ni?glad u r okey..
Latest post:Inikah pujian?

Rina (◕‿◕)✿ 29/7/10 10:07 PM  

alhamdulillah sihat. hehehe. skali skale xpekan xpekan xpekan :P :p

sop 29/7/10 10:16 PM  

selamat bercuti..
walaupun separuh ahri, manfaatkannya yer

Rina (◕‿◕)✿ 29/7/10 10:17 PM  

dah tdo sepuasnye hehe..
esok keje T__T

MieZa 29/7/10 11:38 PM  

rina..boleh ea mcm tue,,hehe

TTT 29/7/10 11:38 PM  

jgn kantoi ye rina
ekekeke :)

Rina (◕‿◕)✿ 30/7/10 12:10 AM  

mieza : boleh2 hehehe

TTT : tula..tkt gak..xpe kot..skali je buat. pasni xbuat lg :p

Affan Ruslan 30/7/10 9:33 AM  

Salam

erk, cuti pun nyesal. hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top