Friday, July 30, 2010

Kelam kabut tak?

Curi tajuk Hot.fm AM Crew hehe!

 Kelakar sangat dengar macam macam cerita.
siap terletak kismis dalam nasi lemak instead of kacang sebab kelam kabut kena marah dengan isteri!
hahaha!

rina pon clumsy jugak tau
sangat!

rina pernah pakai stokin sebelah kaler lain sebab dah lambat nak pegi kelas
baju tebalik @ tudung tebalik tak payah cakapla
lala~

hilang barang lagi la, huhu

ingat lagi masa darjah 6
rina pengawas sekolah time tu
hari isnin ada perhimpunan, kene nyanyi lagu negara ku, baca doa dan berikrar
sekolah korang pon sure sama kan?

so ada 1 hari ni, turn rina kena lead 1 sekolah berikrar
first time ni

punye lah nervous

naik naik atas pentas, terus rina baca ikrar, laju tak berhenti henti
habis satu sekolah kelam kabut nak ikut
hahaha!
sukahati je syok sendiri kan

semenjak tu cikgu dah tak kasi rina lead
berikrar, baca doa, tarik bendera pon cikgu tak kasi
T___T

tapi sekarang tak lagi
rina dah pandai buat buat cool
yeke?
zzzz

takpelah
kelam kabut sikit sikit tu cute ape (lempang!)

teringin la nak pergi Genting Highland lah..
lama tak pegi
*tiba tiba je masuk topic ni*

tejumpa gambar ni
gambar masa kat uniten, rina dan kawan kawan pergi ramai ramai
bestt

rina edit ni masa pegi dulu la
da lama da
giler dengan Photoshop masa tu
hehe!


da lama dah
2007 time tu

jom pegi lagi nak tak?

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

lionteen 30/7/10 11:16 AM  

sm la...
lionteen pun kelam kabut sikit..
hehe..

pape pun msti nk menggelabah..
hahaha..

beshnyee..
lame da xg gnting..
jom..

Rina (◕‿◕)✿ 30/7/10 11:43 AM  

yes! jom geng! hehe. kte wat geng kelam kabut g genting :p

makdara TERDIVA 30/7/10 12:10 PM  

jom2..jumpa di puncak GH k :)

waw-wa ツ 30/7/10 9:33 PM  

Nakk..nakk... tunggu wawa g sanam kita g sama2...hehehe... ye ye jer..

Rina (◕‿◕)✿ 30/7/10 9:35 PM  

JOM! gathering blogger kt genting la hehehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top