Monday, July 12, 2010

Beg baru yey!

Hehehe!

Rina baru beli beg baru
 2 bijik :p

sekali sekala kan berbelanja

lagi pun, rina beli secara bundle

rina ambil 2
1 mak ambik
1 bagi mak sedara yang susah sikit
yang lain jual kat sedara mara lain tanpa ambil untung

semua beg tu beg beg branded tapi replika punya

so murah jela
kualiti pon OK la~
untuk pakai tak sampai setahun kan 
alaa..perempuan..mane reti pakai barang yang sama lama lama
sure nanti tak tahan nak beli pattern lain pulak
hihihi!
kan kan?
ngaku jelah~
:p

Jom tengok gambar!

ni beg rina yang 1st


Brand Loewe (Loewe Drawstring)
Harga Cadangan : RM 48

Ini yang rina Google, pon yang replica
tapi rina pelik apsal orang tu jual sampai RM260?

replika jugak. maybe rina tersalah.
rina tak dapat nak letak link mana rina dapat harga ni
sebab taknak ruined business orang lain
korang tanya Mr. Google je la ek :)

ni 2nd handbag


Brand Guess (Guess Tyra)
Harga Cadangan : RM 32

Rina Google harga untuk yang original ialah RM 319


old fashioned sikit yang ni
tapi ape rina kisah
janji rina suka hihi

yang lain lain


ada lagi 
tapi tak sempat nak snap

dah selamat dah jadi hak milik mereka mereka hehe!

ada replika Loewe,Guess, LV
yang lain takde stock lagi
tak banyak pilihan pun sebenarnya
cepat habis

Emmmmmmmmm....

rina nak minta cadangan korang
patut tak rina jual beg-beg replika ini di RinaWardrobe?

harga yang dicadangkan adalah seperti yang rina tulis tadi (harga cadangan)

kalau korang rasa macam best je
dan akan ada orang beli

"Like" je post ni

kalau bagi comment lagi rina suka
hehehe

segala kerjasama semua kawan kawan
rina sangat hargai..

terima kasih
^_____^

18 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

fyka 12/7/10 11:15 PM  

jual2..
mcm nak beli..

ieyza 12/7/10 11:31 PM  

rina....
betul laa...harga market x dpt tau macam harga yg u cadangkan tu....
i like......
jual la.....nnt i war-war kan pd member2....

♥PrinCeSs KellY Eun♥ 12/7/10 11:43 PM  

kalau sis jual harga tuh mesti ok..sebab baru2 neyh saya asa beli hampir sama dengan beg tuh..(beg yang pertama)...kat times square RM 60..

iqbalsyarie 13/7/10 1:21 AM  

Aduhai..sorry rina..saya tak dapat nak komen sbb saya tak tahu lgsung pasal bag pompuan ni.hahahaha
Latest post:Bahan Mentah 2

~suNshiNe~ 13/7/10 7:34 AM  

suka yg old fashioned tu..cantik..

cik aiLebiu 13/7/10 9:33 AM  

setuju!! jual dekat rinawardrobe dgn hrga murah.

btw, ada website yg jual mahal mcm ori punya harga walhal beg tu replika , fake je sume. ada pun yg gred a mmg jual mahal la. klu yg x reti nk beza antara fake n ori mmg bleh pecaya abis. hehe.

suka yg 1st tu..

♥ shag ♥ 13/7/10 10:05 AM  

jual je replica bags tu. mane tau i berminat nk beli? klu i tak beli pun rmi lg yg nk beli. kan?

chenurulhusna 13/7/10 12:47 PM  

ya!!jual la kak rinaa

Rina (◕‿◕)✿ 14/7/10 9:02 AM  

hehe thanks friends :)

rina nak try jual la nanti..

tnggu stock best2 sampai

thanksss ek atas semua cadangan dan komen

love u all lah! ^__^

syamim,  14/7/10 8:03 PM  

jual je rina...

bak kata @cik aiLebiu, ak ada jual gak handbag tp gred AAA, 99.99% macam ori bukan cm jual yg kat pasar malam. tp mmg mahal sket la...klu berminat boleh aku minx abg aku anta sample kt ko.hehe =)

Rina (◕‿◕)✿ 14/7/10 8:09 PM  

99.99% same, means diperbuat dari kulit gak ke?

0.01% mane ilang? tetinggal zip ke heee

kalau setakat rupa je sama, x boleh cakap 99.99% same

nanti ak kontek ko tanye dengan lebih lnjut

syamim,  15/7/10 3:58 AM  

kitorng mmg byk import barang dr china. n aku pnah pg thn lepas tmpt ktrng amek stock dr china. since our bisness target kualiti tu ktrng just import gred AAA. Yes, diperbuat dr material sama dgn ori so kalau kulit mmg kulit lah. n ktrng pon dah konform la yg mana kulit halal or yg x halal sume..hehe..

aku tataw nk ckp 0.001% tu hilang kemana tp so far ramai pengguna yg pakai ori sblum ni pom amaze with the quality beg gred kitorng lah.so far 100% satisfied customers =)

do pm me for more info ye

syamim,  15/7/10 4:00 AM  

oh ye rina....mayb u want to consider one more item suitable for ur blog. skng ni aku br import minyak wangi victoria secret. ni yang ori lah...import dr US. klau bminat yg ni pom let me know okeh

MieZa 15/7/10 10:32 PM  

rina...selain warna putih, ada kale apa lg?

Maria Hermosa 16/7/10 1:12 PM  

Rina..jual la...comel and cute bucket bag tuh....sy nak yang size kecik S...boleh? kaler per de lagi?

Rina (◕‿◕)✿ 16/7/10 1:30 PM  

syamim : okeh. kang ak msg la ko

mieza : mase rina beli ada 1 warne je, maybe takde stock lagi

maria : hehe, ade size ke..emm..rina tak sure lagi..if ade stock rina akan amik sume color k..

readers : thanks..rina x sure bila rina start jual..tapi just stay tuned kat http://rinawardrobe.blogspot.com
add je kat fesbuk, senang nak tau update..^__^

MyHePpInEsS 19/7/10 10:02 PM  

rina, kiter pon tgah mencari yang 1st beg yang rina tunjuk...murah kot..klu kat pasar malam bangi dalam rm55 tau..nak2 beli gak

my mums corner 23/7/10 10:17 AM  

nk borong choc?juz visit my blog:waniezainudinshop.blogspot.com

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top