Sunday, July 11, 2010

Shining Inheritance~~*

 also known as
Brilliant Legacy / Beautiful Legacy 


cerita ini baru je diterbitkan pada tahun 2009

sebelum rina review, rina nak bagi 5 out of 5 stars untuk cerita ni
bbestt sangat

lakonan sangat best
jalan cerita sangat best dan logic
lain dari yang lain
semuaaa ada, sedih, lawak
romance, family, llife

hero hensem, heroin cute
perfect la kot untuk peminat k-drama yang suka cerita "drama" ni
sebab dia logic

maksud rina,
selalu kalau heroin tu baik, baikkklaaa sangat
tolonglah..tak kan mungkin ada orang sebaikk tu

so dalam cerita ni, heroin dia baik
tapi stil ada tahap kesabaran dia
hihi

cerita ni mengenai heroin ni dari kaya, jadi orang susah sebab family tiri dia yang jahat
ala-ala cinderella gitu

tapi atas kebaikan dan keikhlasan hati dia
satu miracle terjadi
seorang nenek telah memberi sepenuh kepercayaan untuk mewariskan segala harta kepada dia
keputusan nenek ini telah menyebabkan cucu kandung nenek tersebut rasa bengang hehe
cucu kandung tu adalah hero


hero tu comel
tapi bagi rina hero kedua lagi baik la..innocent je


ape boleh buat
cinta heroin hanya buat si hero :p

ok dah cukup cukup
nanti ter spoil pula.

so apa lagi.
jom mendownload

Download Here
*Pilih yang RAW*
(kalau tak tahu bagaimana nak download using Torrent click Here)

Download subtitle Here
(kalau tak tahu bagaimana nak run subtitle click Here)

Download lagu OST yang best bangat dari series ini by clicking Here

Jom layan salah satu OST dalam series ni

Love is Punishment






sedih sangat...

9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

♥PrinCeSs KellY Eun♥ 11/7/10 12:48 PM  

Lee seungi oppa...hehee....sy dah tengok..best kan sis...weee~~~lagu-lagu Ost dya pun best..^________________^v

heart~ 11/7/10 12:48 PM  

waaaa...

kna tengok ni...

Aidi-Safuan 11/7/10 2:27 PM  

pergh... nih illegal donlod nih. :P

iqbalsyarie 11/7/10 3:27 PM  

Saya pun TER layan cerita korea...mula2 teman kawan,sekali ketagih lak.hahahaha...bahaya betul
Latest post:Menarik!Kisah pemabuk bersolat

Rina (◕‿◕)✿ 11/7/10 10:21 PM  

kelly : best gile kan. rase nak tgok lagi skali je hehehe

heart : wajib tgok hehe

aidi : erk. nape lak?

iqbal : memang ktagih. penuh lappy rina dengan cte korean hehee

|the wawa| 11/7/10 10:54 PM  

sy pown tengah tengok citer ney.
baru episod 8.
best.
4 episod pertama mmg banyak leleh la.
sedey giler.

tp citer ney mmg best.

=D

Rina (◕‿◕)✿ 12/7/10 11:12 PM  

wawa : hehehe. a ah. dia awal2 sedih. then klakar klakar. pastu sedih. penat2 :p

mun,  14/7/10 12:44 PM  

rina!!!aku nk!!
meh la transfer plissss

Rina (◕‿◕)✿ 14/7/10 2:36 PM  

heheh. okok nanti aku bwk g umah korg

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top