Thursday, July 08, 2010

kain pelikat kain batik

setelah kekalahan Germany pagi tadi
berakhirla sokongan rina terhadap mana mana pasukan untuk World Cup 2010 :p
malas lah nak sokong Holland
semangat tu dah takde :p

tapi rina tengok bila Spain menang je, masing masing obses dengan sotong Paul tu
hehehe

oi oi tu sotong je la
boleh pulak dia tau mana satu bendera Germany, mana satu bendera Spain kan
hahaha lawak kan bila pikir balik? ^_^

pape pun Germany menang sipi je
tu pun sebab my boifren, Muller tak main :p
*tak abes abes*

sori la ye kalau sepanjang perlawanan Germany, kalau kalau ada yang terasa dengan rina
saje je carik carik gaduh tu
esp with my twin hehe

First time ni layan World Cup 2010
hilang habis title perempuan melayu terakhir
*muntah darah*

ehh
nak cerita pasal benda lain sebenarnya

sape dengar Hot.fm pagi pagi angkat tangan!
hee
rina memang pendengar setia FBI, AG dan Fafau
kelakar sangat
kalau nampak rina tegelak gelak bawak kereta tu
bukan sewel atau mereng k
sebab tengah ketawa dengar lawak dorang ni
hehe :)

Tajuk semalam dan hari ni pasal dorang
nak ajak ramai ramai tengok final pakai kain pelikat dan kain batik
hahah
tak dapat nak bayangkan masing masing datang pakai kain g kedai mamak
hihi!

pastu tadi adala diorang share tentang pengalaman lucu pakai kain batik @ kain pelikat

buat rina teringat yang rina pernah gak terlucut
hehe!

masa form 1,
 rina pernah masuk SMA Kuala Lumpur (SMAKL) untuk 2 weeks
before masuk MRSM Kuala Klawang

kat SMAKL ni kalau nak mandi, tak boleh mandi guna shower
semua kena mandi kat sinki
tadah air dalam baldi
then mandi berkemban kat luar ramai ramai
sangat tak best kan?

entah macam mana one day rina tengah mandi
tiba tiba terlucut kain batik tu!
masa tu ada 2 orang senior tengah mandi gak
semua tebeliak beliak mata tengok rina
hahaha

Malu giler!

ehh jangan bayangkan bukan bukan
masa tu FORM 1 lagi k. takde pape huh
*update sikit : tiba tiba rasa malu lak. tapi ni masa form 1 la korang..tak masuk 13 tahun pun lagi. budak bawah umur lagi k. isk..suke nak pikir bukan bukan T__T *

memang siksa la tinggal kat sana
air selalu takde
bila air takde kena mandi kat kolah tadahan air ramai ramai

masa tu dorm rina kat tingkat 4
nak ambil air dari bawah bawak naik atas
memang muscle tangan tangan rina

ok dah terpanjang lak
jom start kerja sambil sambil blogwalking
^o^

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

iqbalsyarie 8/7/10 11:37 AM  

erk...........................bahayanya...

Rina (◕‿◕)✿ 8/7/10 11:43 AM  

pompuan2 ape nak bahaya isk.

form 1 lg k mase tu hee

kembatolo™ 8/7/10 12:52 PM  

ops! tak bace pon entri nie..ngee~

mamarifqy 8/7/10 2:03 PM  

Rina : saya pon slalu dgr HotFM pagi2 ngann husbnd..dalam kete..selalu gelak..n dgr gak sal kain batik,kain pelikat!kelakar..
hehehehe..

eh..lupe nak cakap..kite ade tag rina!join gA

Rina (◕‿◕)✿ 8/7/10 2:57 PM  

lawak kan hehehe

best2

yeke, thanks~ nanti rina terjah ^^

huda rahman 9/7/10 7:41 AM  

hehe..same lah kita dulu pon pena jugak terlucut masa mandi..tapi masa tuh badan tade ape2 lagi..HAHA

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top