Tuesday, July 06, 2010

Sotong! tak geng lah macam ni!

dah jadi macam aktiviti wajib lak
sampai sampai je ofis terusss bukak blog :p

actually, hari ni banyakkk giler kerja nak kena buat
taktau la nak kate best ke tak
better la kot dari takde kerja nak buat & terpaksa buat buat busy hihi

korang ada dengar tak pasal sotong boleh meramal sape menang bola tu?
yang siap keluar berita tu
kalau tak tahu klik SINI untuk baca berita mengenai sotong famous tu

sotong ni dah ramal semua ramalan melibatkan Germany dengan betul

dan kali ni, untuk perlawanan Germany vs Spain

sotong tu ramal Spain Menang!

huaaa

sotongg!!

tak geng la camni!!
goreng tepung kang!!
hahaha!

ah tak kira, rina still sure
Germany mestiiii menang!

MESTI!


3 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Hazzy Ishak 6/7/10 9:54 AM  

gile, sotong jadi bomoh

iqbalsyarie 6/7/10 10:56 AM  

hahahahaha...sotong akan salah!!!sbb german akan menang~!
Latest post:Masalah wanita dan Facebook

Rina (◕‿◕)✿ 6/7/10 10:35 PM  

comment moderation bemasalah...

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top