Thursday, July 22, 2010

Pesta Floria 2010 tak berbunga~*

Ok. ni last post cerita tentang weekend yang menggembirakan :p

pameran patung patung hehe

sangat takde keje
da lah pakai belt senget =_="
malu i macam ni
hihi

tapi pasti tak semalu budak ini



HEHEHEHEHEH!!!!
jangan marah shag yang baik, sopan santunmu, paling comel di hati ku :p


lepas shopping sakan di Mines, kami pun pergi ke Pesta Floria 2010 di Putrajaya
ramai betul orang
sesak sangat
ok. gambar syok sendiri lagi
dah macam pergi sorang sorang lak
hehe!

yey dapat tempat duduk. penat penat!
dari kiri, cepat jalan rina,murni,aini dan maziah

Maziah sangat hepi dapat berjumpa kami
hahah!
Maziah ni pon satu sekolah dengan rina,murni dan aini masa form 1- 3
di MRSM Kuala Klawang

malas nak letak gambar bunga.
nak tengok, korang Google jela ek
dah berjuta blogger cerita pasal benda ni kan

bagi rina, kali ni punya Pesta Floria tak se best tahun lepas punya
maybe dah takde budget kot? Hoho~

tiba tiba rasa, sekejap je masa berlalu..
tahun lepas..rina pergi dengan dia..sekarang dia dah takde..

ok takmau sedih sedih

oleh sebab bunga dia bosan bosan
kitorang tangkap gambar dengan patung patung

Ju-On kah?
hihi

cuba teka, patung ke ni?

Orang betol tau ni!
terkezut melompat rina, tiba tiba dia berjalan
huh!

lepas rasa macam tak romantik je keluar dengan girlfriend (heheh!)
kami pon singgah ke tempat jual makanan
dan sambung makan lagi
walaupun diameter perut lebih dari diameter bola keranjang

 ada jual cekodok pelbagai jenis
ada cekodok durian, cekodok pisang, cekodok ubi, cekodok bilis, cekodok jagung, cekodok udang
banyak lagi la malas nak tulis :p

tak cukup lagi
kami beli kacang rebus

oh terasa sorga bila sehari makan macam 10 hari tak makan

lepas tu, singgah Alamanda.
rancang nak solat je
tapiii

ter beli pula sushi dan McD

 teka teki pada hari ini : berapakah lilitan sebiji bola keranjang?

sekian saje~
Aini, Murni, Maziah, nanti kita keluar lagi ye..
seronoklah
^___^


6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

♥PrinCeSs KellY Eun♥ 22/7/10 12:38 PM  

yang akak pakai baju biru tuh pegang apa..macam ju-on laaa...aigoo...menyeramkan..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 22/7/10 1:58 PM  

hehehe.patung je tu. seram gak la hihi

♥ shag ♥ 22/7/10 4:07 PM  

ohooo tidak. gambar kantoi mengintai spender patung =.="

tak best kan? dah la tade kete berarak tu. sgt busan! ni sume sbb dorg tade bajet. byk negeri tak amek bahagian pun. tak menyokong lgsg!

Rina (◕‿◕)✿ 22/7/10 4:29 PM  

hehhe! ish2 perv lah shag ni *ngeri

hhaha!

oh ptotla bosan je. penuh bunga petai je lebeh

cimon 22/7/10 5:15 PM  

owhh...

patut larr sikit je pics bunge...

adeyy...

♥ shag ♥ 23/7/10 5:49 PM  

haha. tidak. jangan lari dari shag. *kejar rina hoho*

shag pegi kejap, patu pegi pasar tani. lapar! hahaha :DD

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top