Wednesday, July 28, 2010

Bolissi surat~



rina sedar muka rina iras iras rina mu keji rani mukherjee

semua hero bollywood nak berkenalan

tapi nak buat macam mana..
rina hanya setia pada yang satu




Hehehe!

dulu kecik kecik, rina ada semua CD cerita yang Aamir Khan berlakon
siap ada buku khas untuk Aamir Khan
hahah
habis kena ejek dengan cousins T_T

favourite movie rina, Mann

sape tak tengok, sila pergi tengok sekarang, ini adalah arahan :p

jom layan antara lagu lagu yang terbaik dari Mann







sedih sedih. lencun bantal :p

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nur Erma Suzieaty 28/7/10 9:14 PM  

hoho erma minat gak tgk citer mann tu.. tapi skang da x bape minat nak tgk hindustan xtau la nape...

sop 28/7/10 9:19 PM  

hahaha.. mmg dasyat.. sumer pakwe hindustrani ngorat..
cam ner nak jawab tu? tau ker..hehehe

Zqah Ail 28/7/10 10:15 PM  

pakwe india nak berkenalan .. pergi laa ! hehehe

Aidi-Safuan 28/7/10 10:35 PM  

hahaha... pakwe macha yang minat kat ko rina? bangga la weih. international dah ko sekarang nih. :P

iqbalsyarie 28/7/10 11:05 PM  

Wahhh...Rina kena mengorat dengan Amir khan la!!!hehehe...
Latest post:Perkara ni tak merisaukankah?

Rina (◕‿◕)✿ 29/7/10 5:53 PM  

erma : samela kite~ skrg da xbest

sop : well, kate muke cam rina mukeji hihi

zqah : haha. xlehla. nanti aamir khan jeles :p

aidi : well. tunggu korea je skrg :p

iqbal : hahaha. kalu aamir khan, mnangis kgembiraan skrg :p

mun,  31/7/10 5:36 PM  

rina,da tgk 3 idiots?
tu pon harus tgk gak tu~hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top