Friday, July 23, 2010

siapa dengar Ari di Hot.fm?

sedih kan???
mengalir air mata rina time drive pagi tadi
T___T

siapa tak dengar, bolehla dengar Hot.fm sepanjang hari ni
sure ada ulangan

sedihh sangat

hari ni topic tentang debaran
then, ada seorang lelaki bernama Ari call
dia cakap, dia tengah berdebar tunggu untuk berpisah dengan isterinya
tapi dia tak sanggup sebab still sayangkan isteri dia

sedihhhh
kalau rina cerita nanti korang tak dapat nak imagine
kene dengar jugak
sure nak menangis..
(Hot.fm tak boleh download ke ulangan?)

-------

eh. dengar tak buletin Hot.fm?
Kerajaan Melaka sarankan orang muda berkahwin awal
siap dapat bantuan RM500

ape lagi orang Melaka? tak reti reti?
Hehehehe!

Miza,Gie, Elly sila terasa ^o^

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

MiSz_aIN 23/7/10 10:58 AM  

siap dpt rm500 tu... =)

makdara TERDIVA 23/7/10 11:54 AM  

ala...x dgr pagi tadi...ruginye...

cuci-suci 23/7/10 12:15 PM  

ASSALAMUALAIKUM!
haha . kawen dapat duit ag tuh , ape tunggu lagi . nanti tua tak laku lak , hihi .

♥ shag ♥ 23/7/10 3:21 PM  

alaa jarang dengar radio lah rina. sedih gile. asl nk berpisah kalau still syg? bini die mintak fasakh ke? ufff~ even tak dgr secara live, baca kt blog rina pun dah sedih ;'((

alaa. putrajaya tak nak kasi duit jugak ke. kompem shag kawin esok jugak :DD

MieZa 23/7/10 4:16 PM  

alamak dapat duit ke?
nka kawen lar besok...haha dan dan =P

tak dgr hot fm..alar, ye ke sedih?
ada ulangan x?

starzieti 23/7/10 9:36 PM  

ruginye sy sbb sy org kuantan..hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top