Thursday, September 23, 2010

Day 3 - Orientation Week

Sambung entry lepas tentang hari kedua Orientation Week for PEP 36.

rina bagitau balik, PEP 36 stands for Program Eksekutif Pelatih Kumpulan 36 (TNB).

Hari ketiga iaitu semalam, macam biasa..
ada talk dan talk dan talk
T___T

*Part makan paling best*

first session, talk about our Career Path in TNB.

untuk rina as an Electrical Engineer,
ada dua cabang untuk rina pergi.

satu ke Managerial Path, satu lagi ke Expertise Path.

So, kalau tak minat technical, pegi bahagian Managerial
kalau minat sangat technical, pergi bahagian Expertise.

dua dua ada peluang untuk naik pangkat dan berada di peringkat tertinggi dalam TNB.
best kan?

rina tak tahu lagi..
masih kabur..
takpe..
kerja dulu :)

Second session talk paling best.
masing masing segar je mata.
Q & A paling lama sekali!

tentang Gaji dan Cuti
hahaha!

TNB memang best.
banyak cuti dan elaun.
tapi of course tak se kaya IPP yang lain lah

rina rasa, rina boleh conclude something about TNB.

TNB ni maybe tak kaya..
tapi kalau berada di TNB, masing masing ibarat 1 family..
TNB memang mengambil berat tentang kebajikan pekerja pekerja nya
dan very sensitive tentang hal hal kekeluargaan dan keIslaman.


dan last session tentang ICT..
email, internet, etc.

ok fine.
facebook, ym semua kena block.

nasib baik Blog tak kene block.

tapi tapi, kawan cakap, shoutbox pon kene block.
so later, rina attack korang punya comment je lah ye :)

balik rumah, attack shoutbox pulak!

Ok. Bye!
nanti rina update tentang day 4 and day 5 pulak!

assalamualaikum
^___^

15 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

kata kila 23/9/10 11:33 AM  

kila org pes tak.ekekee

kata kila 23/9/10 11:33 AM  

yeszaaaa.. mcm seronok je rina.bahagiaaa je

Al-hilmi 23/9/10 12:27 PM  

sal xamik salad kat kaunter salad..lpas tu letak mayonis thousand island kaler krim tu..sedap.pergh..gemuk rina lpas ni..dah laa kursus tiap2 bulan.hahaha

ZaCk AzRiN 23/9/10 2:10 PM  

SALAM...hehee

waaa...kje tnb...loaded r dier nnt...hehehe

Mr feckry 23/9/10 2:49 PM  

adoi..sedapnye makan

mimizuzuhaha 23/9/10 4:56 PM  

tembikai slurp slurp..lapar

PinQib 23/9/10 6:15 PM  

ish3.
napa larr..
hee. sedp sngat makan tu.


Jum Singgah yer
Latest entry di:

Lelaki kurang otak
Letter for adik part 2
Lelaki hensem dan Pompuan Gem--

hamzah ian 23/9/10 6:17 PM  

har har har.... sampai bile ni??? hehehe...

btw join la kontest gua.. sob2..

Amanda Sabariah Shamsuri 23/9/10 6:40 PM  

orentasi?mcm x bez je..
tapi makanan tu memang best!

MOFASAD 23/9/10 8:22 PM  

tak yah serang chatbox... serang komen blog lepas baca entri baru stail..

ada bran?



BLOG GUA : MOFASAD

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o 23/9/10 8:24 PM  

jiwa kita sama makan juga yang best

iqbalsyarie 23/9/10 10:08 PM  

Wah wah wah...seronok nya hari2 tetap bolah update.haha

Entry Baru:
-Yelah,saya ni orang asing...
-Ulama Politik ?

haidi takeAfoto 23/9/10 10:50 PM  

amik tecnical la rina..byk leh blajar..ni ckp ni base on experience ni..better amik tecnical..lg byk leh blajar...

cimon 25/9/10 4:23 AM  

yum..yum...(^v^)

Rina (◕‿◕)✿ 25/9/10 12:29 PM  

kila : yeah taniah, anda bjaye hehe

imi : imi pon gemok, ckp org

zack : haha, xd mknenye keje tnb loaded..

feckry and mimizuzuhaha and pinqib : nyum2

hamzah : nak join nak join!

amanda : haha makanan sntiasa plg best

mofasad : alrite~

brutal : sehati sjiwa :p

iqbal : mne de hari2...ni scheduled entry hehe

haidi : mls nk blaja bleh? :p

cimon : saba2 hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top