Sunday, September 26, 2010

Masih berhari raya hehe! Version Naza's and Azrie's House

Petang semalam, rina sempat pergi open house Naza dan Azrie.

Actually, Azrie tak buat pon open house,
tapi sebab rumah dia dekat dengan rumah Naza,
kitorang pun datang singgah.

Di rumah Naza

makan sate, lotong dengan pengat durian (pengat ek)
memang best
kenyanggg

cantik giler rumah Naza
rumah teres tapi family dia baru renovate
cantik kan??
hehehe..
*Naza, aku curik dari facebook :p*

Lepas tu bergambar dengan parent Naza
 Ayah Naza kan berminat nak jadikan rina menantu dia
HAHAH
*abes la naza, aku jadik kakak ipar kau! hihi*

korang tak percaya?

tengok gambar ni


tiba tiba rina duduk depan.
ayah dia suruh
hehhe..

ape ape pon, naza and family memang best.
walaupun kaya tapi humble dan tak sombong :)

lepas tu, kami pergi rumah azrie.
saja singgah since dah dekat

tapi best kat rumah azrie,
dapat main dengan cousins dia yang masih kecik

tengok azrie dan adah,
macam satu keluarga yang bahagia kan?
kuikui

budak kecik dua orang tu adalah kembar.
Edin dan Solehah
sangattt cute!

tapi kesian, ibu mereka baru meninggal dunia tahun ni..
sedihnya..
*rina nak jaga kan boleh tak azrie??*

selesai lah open house untuk semalam.
hari ni ada jiran buat tapi rina tak pergi kot.

nak rehat rehat di rumah untuk persediaan mental dan fizikal sebab esok dah nak lapor diri.
esok rina cerita, rina lapor diri di mana :p




7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Sharinginfoz 26/9/10 11:01 AM  

raya jangan tak raya

M a W a D D a H 26/9/10 12:16 PM  

bestnya g open house..:)

Linglung 26/9/10 5:52 PM  

byk betul gambar...tp gua tak tau lu yg mana satu

kata kila 26/9/10 9:17 PM  

kembar tu sweet lah.laki pompuan eih rina?grrrrr

Rina (◕‿◕)✿ 26/9/10 10:51 PM  

linglung : kalau bace sure lu tau hehe

kata kila : kembar laki pompuan! comel kann

Mr feckry 26/9/10 11:14 PM  

ayuh teruskan open house

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top