Saturday, September 18, 2010

Reunion kali ke-2 kelas 506..

Hari tu, 3 orang dapat je dapat datang (tak termasuk budak kelas lain)
hari ni tambah sorang lagi. jadi 4 orang

huhu...

kali ni terasa frust sikit sebab dah rancang awal awal..

Aina jadi organizer, dan rina tolong dia.
tapi nampaknya semua pun dengan hal masing masing.
sobsob..
takpelah..
next time, rina pulak ada hal masing masing jugak *sentap*
hihihi

so macam hari tu,
hari ni punya reunion pun dah macam double date =_=" adoyai~

lunch di Pizza Hut,
ingat nak buat kat Seoul Garden,
tapi sebab sikit je dapat join, malas nak buat tempat mahal mahal.


Aina dan fakhrul
Aizat dan budak gemuk
huu..nampak bulat lah bila rina pakai selendang kan??


lepas lunch, borak borak sikit,
bersurai
hahaha..

masing masing ada hal, so rina round Mid Valley sorang sorang
sobsob..

8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

asfz lily 18/9/10 9:25 PM  

Assalamualaikum (asfz cakap kuat2!!!)

cian dye..tspi seronok juga kan walaupon dapat jumpe hanye beberapa org kan :)

psstt..u look sweet when wearing shawl.. ^___^

melaka, here i come, kampung i really hard to say see u again :(

Kuman Chaos 19/9/10 2:29 AM  

pakai selendang tu ok apa.. mana ada bulat. Jalan sengsorang baru la metal.. hehehe
kumanx latest entry

Rina (◕‿◕)✿ 19/9/10 9:40 AM  

asfz lily: kuat lagiii tuan rumah pekak haha :p wslm..a ah..hepi juga la sikit hehe..thanks dear ^__^

echah : thanks..*walaupon xtau ape yg tomei* :D

kuman : ye ekk...member kate nmpk gemok sobsob...jln sorg2 bleh syok sndiri hehe

fara 19/9/10 10:47 AM  

hehe. comey je paki shawl.
betol2 mcm double date dh ni :)

enjelinajolipit 19/9/10 2:50 PM  

at lis ade jugak yg nak ketemu. den ni haaa/..plan bagai nak rak.. las2 dok rumah layan tv

hamzah ian 19/9/10 4:58 PM  

cun ah rina pakai selendang.. wa..

Rina (◕‿◕)✿ 19/9/10 11:14 PM  

fara : tp bkn dabel date tau hehe

enjelina : xyah wat da kalao gitu hehe

hamzah : tenkyu :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top