Monday, September 27, 2010

Half Day di hari pertama kerja~

Yey!
Dah boleh balik rumah hehe..

tadi rina report duty dekat HQ TNB di Jalan Timur, Petaling Jaya.
as expected, ada replacement..
TNB Jalan Timur tu untuk lapor diri je.

fuh!
memang berdebar debar lah kan..

tapi alhamdulillah
rina dapat TNB Kepong.
hehe

sebab tu rina tak nak bagitahu lagi since tak confirm tempat.
ada kawan dapat Ipoh, Seremban, Johor
tapi masing masing dekat dengan rumah la

PEP kali ni, placement banyak ikut alamat.

esok, rina baru dapat pergi ke stesen yang betul iaitu di TNB Kepong.
under Protection Unit.

tadi dah jumpa Mentor (Boss)
dia cakap, banyak kena kerja malam..
shut down kat KL hanya boleh dilakukan malam..

adoyai..

malam nak tidoo..
takmau keje..

T___T


8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Kuman Chaos 27/9/10 1:44 PM  

tahniah... ok per keje malam bleh merempit hahaha
kuman "Cukai Dosa" Entry

aisyahHumaira 27/9/10 2:06 PM  

Salam rina..

takpe jgn risau, ambil ia sbg satu cabaran bt rina..you can do it :)

Kelkatu 27/9/10 2:35 PM  

ape ni 1st day dh amik half day..x berdedikasi langsung..hehe ;)

hamzah ian 27/9/10 4:10 PM  

gaji gaji gaji...


blanje blanje blanje..

Rina (◕‿◕)✿ 27/9/10 5:35 PM  

kak aisyah : wsalam..insyaAllah rina akan memberi yg terbaik dan bkerja dgn ikhlas huhu...mlm tu susah sikit nk ikhlas..heheh...

kelkatu : hihi. kene balikla. yg lain nak packing barang sebab dapat station jauh, so rina join packing skalila :D

hamzah : takenal takenal takenal

cimon 28/9/10 10:58 AM  

keje malam...siang boleyy jalan2

hehe (^v^)

Amirez 29/9/10 10:57 AM  

owh, TNB kepong. kawan sy keje kat situ tapi tak sure deparment mana. dulu cadang nak apply gak keje TNB tapi ntah nape rasa tak konfiden je hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top