Friday, September 03, 2010

Kata Siapa??

Kata Kauu

eh silap!
tu TvShow :p

semula semula

*******************************************
Kata Siapa??

Kata Kila!!

hehehe. tah pape. 
sila lempang rina laju laju kerana buat lawak bodoh yang tak menjadi ini.

Today, rina mahu terjah satu blog yang agak famous dalam arena penbloggeran kita.

Blogger ini adalah seorang gadis


cun, meletup memang the bomb!


lawak tak ingat punya
dannn

pandai lukis


hm...hm...
ok. cancel part pandai lukis tu.

hihihi!

Cuba teka siapa???
padahal awal awal entry dah bagitau =_="

Ta Daa~
:
:
:
:
:

opss!
hahaha

memang senget budak ni, sabar jelahh

ini lah Kila
one of my blogger frens yang memang terbaiklah!


Fuh!
Sebaik rina perempuan, kalau tak.. cair beb!

buat jejaka jejaka yang mula pasang niat nak mengorat
pendamkanlah saja
sebab dia sudah berpunya~


tapi..
orang cakap, selagi tak kawin, selagi tu ada chance kan??
opss!
matiklah saye hihi

main main je Kila :p jangan marah tauu :p

Jom korang pergi blog Kila ramai ramai!
try baca 1 entry, sure korang ketagih lepas tu hihi

klik banner bawah ni untuk ke blog Kata Kila

katakila

Enjoy~!



P/s : Ads dan banner di atas dibawa oleh RinaStories. Klik sini sekirannya berminat.


13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

hamzah ian 3/9/10 11:57 AM  

apesal tina tak pernah review blog gua??

sob2..

argh.. jeles ngan ko kila.. cissss...
hahahahhaha...

Rina (◕‿◕)✿ 3/9/10 12:00 PM  

ni tina mane plak niii hahah

kata kila 3/9/10 12:03 PM  

gelak gelak okey baca entry ni.kahkahkah



apa tina tina hamzah! lu ni mamai ke hape

Rina (◕‿◕)✿ 3/9/10 12:43 PM  

kila : glad u love it ehehe :)

tina turihani? haha

LiFe KaMi 3/9/10 12:47 PM  

pandainya berkata2...hehe

Che Armster 3/9/10 3:21 PM  

haha tina.. haha tina.. haha.. hahahaha

bongok punya hamzah..

turn aku bila? wekkk!!

hamzah ian 3/9/10 3:33 PM  

rilek ah.. huruf T dengan R dekat dekat je ah.. hahahaahaha


yg penting gua jeless... hahahaha

hamzah ian 3/9/10 3:33 PM  

hahhaha!!! che arm pun gelak!!

hahahaha.. ko pun same kila!!1 argh!!

hahaha..

nanti gua pergi beli keybord baru... ciss..

Rina (◕‿◕)✿ 3/9/10 4:27 PM  

life kami : memamg pndai :)

che arm : hamzah mamai baru bangun tido tu

hamzah : beli keyboard, besa besa sket

cik lya 4/9/10 4:08 AM  

alamak!!adekkuh kah itu???

hamzah ian 4/9/10 5:10 AM  

adikmu adikku jua.. hahha

Rina (◕‿◕)✿ 4/9/10 11:01 AM  

cik lya : kakak kila??? hihi

hamzah : tetibe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top