Friday, September 17, 2010

Program menghabiskan duit

 sambungan dari entry lepas,

lepas tu, rina pergi SOGO plak
nak cari track suit.

best hari ni!
Jalan Tar lengang je~

tak sesak punn

and lucky me!
SOGO ada sale track suit!

ni yang berjaya rina beli


2 helai seluar dan sehelai baju Forest
seluar = RM 29.90
baju = RM 22

cantik kan??

lepas tu,
rina beli tudung raya :pp

dah lepas pun raya :p
tapi haritu tak sempat beli,
niat nak beli,
nak tak nak kena beli jugak walaupun raya dah lepas,

boleh tak macam tu? :D


Tudung Arabic Style : RM 15
macam lawak pun ada tudung ni.
tapi macam cantik jugak @_@
beli je lah satu.
tak kempunan sangat tengok orang lain pakai =)

shawl biasa : RM 8
huhu...
boleh dapat RM 5 patutnya..
penat cari, tapi takde. Ceit!

ini pulak kasut Crocs, tapi bukan brand Crocs.


brand ape tah.
ciplak je punn
RM12

pernah dengar kan, logo Crocs ada nama Allah??



klik SINI untuk maklumat lanjut.

sebab tu rina tak berani beli yang ada logo Crocs.
padahal, malam raya haritu, 
ada je yang jual 2 pasang, RM 15
huhu

akhir kata,  itu sajelah pembaziran yang rina berjaya lakukan :p

waaaa!
lagi 3 hari nak start training di ILSAS, UNITEN.

nervous,
malas,
semangat,
malas,
happy,
malas,

bercampur baur menjadi satu.



12 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Mr feckry 17/9/10 7:05 AM  

jalan tar lengang? boleh gua pegi ni

twinkle twinkle 17/9/10 7:08 AM  

hus mcm xpecye je jln tar mcm tu hehe :D BESTNYA

Liquid 17/9/10 8:33 AM  

Uniten..?? hee incek liquid slalu ade function kat sane. nanti makan kat imrish cafe kat situ. sedappp.. .=)

kata kila 17/9/10 10:11 AM  

arghh.pinjm.ekeeek

Kuman Chaos 17/9/10 12:33 PM  

pergh....
alangkah indahnya kalau waktu aku p dulu SOGO and Jln TAR selengang nih.. aku p weekend sebelum raya ari tu...
end-up apa pun tak beli ...

Kuman latest Entry

Rina (◕‿◕)✿ 17/9/10 12:45 PM  

mr feckry : pegi2 sementara msih lengang hehe

twinkle2 : tulahh :D

liquid : yeke? best ke? haha..rs biase je..maybe rina bdk uniten kot. so rs bese2 je

sharinginfoz : xmo2 ckup dah hee

kila : besa, nanti londeh kat kila haha

kuman : rina pon p before ry, memang pening!

hamzah ian 17/9/10 2:29 PM  

hahahahah!!!!!

mana baju raya gua??? tlg la beli skali.. hoho

PinQib 17/9/10 9:44 PM  

kenangan crocs pink tenggelam dalam lumpoq x kan ku lupakan.. T-T


Latest entry di:

Let’s Exchange ><
Cinta Pakwe Kulit Hitam

haidi takeAfoto 17/9/10 9:48 PM  

SALAM!!!kuat kn bg salam ni.abisla rina pasni..sy dah mule skodeng2 sume entry rina ni.heheh sy jadi follower tegar ni..hehe tarining pe kt uniten?nk tutorial photoshop ek..material dah byk tp xsempat nk post lg la...

Rina (◕‿◕)✿ 18/9/10 1:20 AM  

pinqib : haha mcm mne leh jd gitu?

haidi : ha kuat kuat hihi..fuh, ni bkn follower, ni stalker takot takot hahah :p training untuk tnb...okie..rina tunggu tutorial tu :D thanks!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top