Thursday, September 16, 2010

Hari ini saya dapat 1 lagi Buffered Earning!

Sebenarnya, plan hari ini, nak pergi beraya rumah kawan kawan di Melaka.
Tapi malangnya, tak ramai yang available.
tinggal rina dan epul je.

walaupun kami ni bestfren jugakla, tapi stil tak manis lah pergi Melaka berdua..
kan kan?
sorilah epul..tak dapat teman.
next time lah, kita serang Melaka ok? :D

soo
bila dah tak jadi,
rina pon ajakla bestfriend forever rina iaitu EMAK

ajak pergi Mydin dan Sogo~
Abah pon jadi dreba ikot.

nak beli barang barang keperluan untuk camping
camping apa?
nanti bila dah sampai masa,
rina cerita.
TUNGGU~~
poyo.
macam ada orang nak tunggu je =_="

Macam macam lah rina beli kat Mydin

stokin, 
lotion tangan UV protection hehe, 
antiperspirant Adidas action 3
kalau rina busok lagi taktaula haha,

sabun basuh baju,
ubat nyamuk takde asap yang macam ni

*google*

canggih kan?
macam mana dia boleh halau nyamuk ek??
tahan 30 hari pulak tu!

sabun,lilin,ubat gigi,bateri,torch light...

dan macam macam lagila

semangat tak?
hahaha
nak pegi 2 weeks kot.
mau tak culture shock nanti T__T

tapi, thanks to Imi, my senior di TNB,
banyak membantu,
bocorkan rahsia camping tu
camping apa?
nanti bila dah sampai masa,
rina cerita.
TUNGGU~~
hahaha
ada ciri ciri nak kena lempang tak? =D


lepas tu, rina pergi SOGO plak
nak cari track suit.

cerita tentang SOGO, rina cerita di next entry lah! heheh
 
eh. berbalik kepada tajuk entry,
alhamdulillah, hari ini rina dapat lagi satu Buffered Earning.
sum up to 3 Buffered Earnings
Yay!
thanks Nuffnang!
thanks advertisers!

and of course, thanks to Almighty Allah..
memurahkan rezeki rina..
Alhamdulillah..

^__^


12 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

kata kila 16/9/10 10:28 PM  

take care rina! :)

LyNn'Azlina 16/9/10 10:39 PM  

rina ni bestnyer asyik dpt be jer...tahniah yer

LiFe KaMi 16/9/10 10:44 PM  

ubat nyamuk tu style le..
mmg umah rina da tkde nyamuk seutas pun ker..hehe
kalau ok nk try beli gak..

Rina (◕‿◕)✿ 16/9/10 10:58 PM  

kila : blom p lagi..mcm xsbr je? hehe

lynn : xdelaa..da lame BE asik 1 je..penah xde BE pun..kali ni alhamdulillah dpt 3 :)

life kami : haha xtau lagi..br nak try, nanti rina buat review hehe :D

Al-hilmi 16/9/10 11:44 PM  

de lg imi xbocor rahsia.huhuahu...biar rina rasa sket.hee

Che Armster 17/9/10 1:01 AM  

hmmm ada orang bakal kaya next month ni.. nak kena chopp awal2 sesi belanje ni :P

haidi takeAfoto 17/9/10 1:54 AM  

rina camping mane nti?nk ikut....

Bert 17/9/10 2:14 AM  

jeles btul dgn cikrina ni, asyik dpt jer buffered earning,..hehe

Kuman Chaos 17/9/10 12:31 PM  

BE nih yg tak paham lagi nih.. takpe.. pelan-pelan nanti ada la kot. tahniah..

Kuman latest Entry

cik lya 17/9/10 10:53 PM  

wah..dpt duet raye..
lya ade tag rina tau..amek ye :)

Rina (◕‿◕)✿ 18/9/10 1:25 AM  

imi : alaaaa, jgnla rasia2. kte kan besfren?? hahah

mama zharfan : thanks! ^__^

che arm : huahua..tak kenal la next month hehe

haidi : rasia~~~ tunggguuu hehee

bert : memang nk bg bert jeles pon :p

kumon : yup...sabar je..updet je ari2 ok? :)

lya : yeke? okie2!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top