Saturday, September 04, 2010

Donut Coklattttttt!!!

Rina ada masuk Contest teka teka tau hari tu

Contest itu dianjurkan oleh Raziqinie
dan perlu teka, anak die yang comel, Marsya ni makan apa


rina mula mula terfikir donut
tapi rina rasa sure ramai jawab donut

so rina teka donut coklat

tapi lepas post entry, jadi was was plak.
Iqbal punya pasal la ni :p



iqbalsyarie, 24/8/10 5:06 PM
makan pau kacang :D

virgo_mania, 24/8/10 5:56 PM
dear rina,
tq meriahkan contest. selamat berpuasa

Rina (◕‿◕)✿, 24/8/10 6:28 PM
a ahla...pau kacang pun ad kmungkinan hehe

♥ Roshazzy Shag ♥, 24/8/10 9:08 PM
wahh. tbe tbe nmpk name shag. ehe. thanks. dtg kutip kontes skrg ;)

Rina (◕‿◕)✿, 24/8/10 9:19 PM
hehe. memang kalau kne tag, shag la org ptame telintas kt kpale hahah
teke pau kacang shag. rina rs donut coklat salah T_T
dpt duet raye kot best tuu


 Then Shag teka Pau Goreng hehe

semalam result keluar..


rupa rupanya memang donut coklat lah!!
 hehehehe!
Raziqinie cakap kat blog dia

"Kalau nak tau, Rina ni berbelah bahagi. Dah bagi jawapan tepat tetiba dia rasa pau kacang plak. 
Itu yang saya baca di ruang comment entri beliau.
Saya buat tatau jerrrr... hahaha.."
hihihi
nasib baik tak tukar jawapan!
alhamdulillah
rezekiii

yey!
kali ke 5 menang contest

suka suka!
^o^


11 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

iqbalsyarie 4/9/10 11:03 PM  

Hihihihi...len kali beri jawapan confident la sikit!hahaha...(sorry kerana menjadi punca kekalahan Rina,hahahaha) :D

Rina (◕‿◕)✿ 4/9/10 11:04 PM  

erk. menang la iqbal. rina x tuka jwpn pun :)

♥ Roshazzy Shag ♥ 4/9/10 11:06 PM  

wahh. congrats rina ;) jom share! haha :DD

Rina (◕‿◕)✿ 4/9/10 11:08 PM  

*buat buat tak baca*



hihi!

iqbalsyarie 4/9/10 11:09 PM  

Oh..cuma was was je ke?tak faham la tadi~haha

hamzah ian 4/9/10 11:10 PM  

jeles.. seyes jeles... grr..

Rina (◕‿◕)✿ 4/9/10 11:10 PM  

a ah. waswas je. sbaik x tuka jwpn :p

Rina (◕‿◕)✿ 4/9/10 11:13 PM  

hamzah : memang mengharapkan org jles pon hahaha

kata kila 5/9/10 3:37 AM  

wahhh congrats hun!

virgo_mania 5/9/10 10:23 AM  

tahniah rina... enjoy reading raziqine ok! rina tak email lagi acc number. tp duit raye tak de la byk sgt... sekadarnya shj. hehehe

♥ Roshazzy Shag ♥ 5/9/10 8:47 PM  

haha. rina dah bace sbb tu blh je rep ;Pp

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top