Sunday, September 19, 2010

Program Eksekutif Pelatih 36 bermula esok~

ok.
tajuk panjang panjang bukan sengaja nak poyo.
cuma nak mengejar traffic blog.
nanti orang Google "Program Eksekutif Pelatih" keluar lah blog rina

hahaa
terus terang tak?

takut orang salah paham nanti cakap, "ekleh, eksited lebih minah ni!"
wuwu
not good not good

starting esok, rina akan tinggal di ILSAS, UNITEN selama 5 hari..
tak tahu lah dapat online ke tak..
tapi rina akan cari ruang untuk update blog everyday..
so no need to miss miss me ok?
*syok sendiri*

nak ulang alik hari hari rasa macam membazir minyak dan tol..
since ada tersedia tempat tinggal, why not rina tinggal je lah sana kan?
bukan tak biasa tinggal di asrama.
jimat pun jimat :D

sape sape nak ajak lepak tengok wayang bolehla roger rina ok? 
hihi
tengok wayang tak membazir :p
 
tolong doakan rina dipermudahkan segalanya ya..
sangat malas nervous!


11 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

kata kila 19/9/10 4:02 PM  

takecare rinaaaa ;)

iqbalsyarie 19/9/10 4:59 PM  

nervous tu mcm tipu je...tapi malas tu mcm betul :D
gudluck!

aisyahHumaira 19/9/10 5:04 PM  

Salam..

Insya'ALLAH semoga ALLAH permudahkan segalanya bt Rina..

aLya 19/9/10 11:00 PM  

slamat berkursus rina..kusus k??hehe
papepon, jage diri elok2 yek..
wish u all da bez sys :-)

Rina (◕‿◕)✿ 19/9/10 11:13 PM  

hamzah : iyee

iqbal : ceit..thanks :)

aisyahumaira : wslm..terimakasih kak :)

alya : a ah, training la hehe..thanks dear :)

LiFe KaMi 20/9/10 3:39 AM  

kami pun ade juge singgah kat pasar kecik dpan UNITEN tu,ala jln nk ke Restoran Beriyani Gam.. kalau jmpa tegur2 ler..hehe

Al-hilmi 20/9/10 8:25 AM  

Tdor elok2 kat ilsas..enjoy ur induction.errrr..

HaNTwO 20/9/10 10:29 AM  

jom tengok wayang kat alamanda nak x?? :)

Rina (◕‿◕)✿ 20/9/10 8:42 PM  

kami : haha baiklah, nnt rina try crik2 hihi

imi : tenkiu imi! im enjoying myself :p

han : JJOM! haha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top