Tuesday, September 07, 2010

Segmen Kenali Rina!

Eceh!
hehe

buat kali ke-3 rina di review yay!

kali ini oleh Sharinginfoz!
thanks so much!!

Rina dah lama tau blog Sharinginfoz ni
kira zaman awal awal dulu memang dah tau lahh blog ni
banyak info menarik tau!

kalau nak baca Segmen Kenali Rina yang dibuat oleh Sharinginfoz
klik SINI

Review yang lain,
anda boleh dapatinya di blog rina bahagian About Me

apsal skema ni..isk


12 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

azzey 7/9/10 3:28 PM  

Rina: Mmg blog awak layak di riview pon...

hamzah ian 7/9/10 4:13 PM  

jeles.. saper first reeview blog rina/???? hehe

Rina (◕‿◕)✿ 7/9/10 4:17 PM  

azzey : ish xdla..bosan je blog ni haha

hamzah : xdla review kot tu..yg tu jd featured je hehe..ala..dpt 40% je kuiz T___T

iqbalsyarie 7/9/10 4:17 PM  

Biasa la..org ensem mesti selalu di review.Tahniah rina ensem!

Entry Baru
-Wajah baru: Bayyinat
-Aku bukan Yusuf!
-Reaksi balas kepada Ramadhan.

Rina (◕‿◕)✿ 7/9/10 4:18 PM  

hihi. jgnla puji rina ensem, nanti kembang :p

hamzah ian 7/9/10 6:17 PM  

apesal la blog terbang tak pernah review?? sob2..

LiFe KaMi 7/9/10 6:23 PM  

blog sedap mata memandang sedap lg bahu memikul..hehe,

Selamat Hari Raya Rina..

fara 7/9/10 7:42 PM  

wah. glamer betol rina ni.
smpi ade yg review :)

aLya 7/9/10 9:30 PM  

betol2..belog nie memg besh!! :-)

Rina (◕‿◕)✿ 7/9/10 10:30 PM  

hamzah : haha xretila nk review blog terbang tu..tp rina rs xperlu review, org dtg skali msti nk dtg lagi :)

kami : hihi time kasih :)

fara : haha xdla..kbetulan baik ngan sharinginfoz ni :)

alya : hihi thanks. malu caye *gedik*

Sharinginfoz 8/9/10 12:18 PM  

sorry baru berkesempatan tengok entry ni, semalam baru sampai kat kampung, anyway u deserve it

Rina (◕‿◕)✿ 8/9/10 5:23 PM  

hihi..thanks sharinginfoz..terharu =')

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top