Wednesday, September 08, 2010

Jom ramai ramai bagi blog mood raya :p

Terpaksa lah korang dengar lagu raya kat blog rina hehe

kalau tak suka, sila mute speaker laptop @ pc korang ok

hihi!

^__^

22 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nurul chumel 8/9/10 5:31 PM  

i like mode raya!~

kata kila 8/9/10 5:36 PM  

selamatt hari rayaaa.selamatt hari rayyy.alalala

rina, kila puna blog dah ada rss feed.ekekeke

kata kila 8/9/10 5:37 PM  

selamatt hari rayaaa.selamatt hari rayyy.alalala

rina, kila puna blog dah ada rss feed.ekekeke

kata kila 8/9/10 5:38 PM  

selamatt hari rayaaa.selamatt hari rayyy.alalala

rina, kila puna blog dah ada rss feed.ekekeke..refresh kat blog list rina ye

kata kila 8/9/10 5:38 PM  

selamatt hari rayaaa.selamatt hari rayyy.alalala

rina, kila puna blog dah ada rss feed.ekekeke..refresh kat blog list rina ye

Rina (◕‿◕)✿ 8/9/10 6:06 PM  

nurul : me too!~

kila : sabar2. tau kila eksaited. jgn comment smpi 4 kali hahahhah :p

Sharinginfoz 8/9/10 6:46 PM  

jom kita bermood raya

Bert 8/9/10 7:04 PM  

apsal x pasang lagu Jalil Hamid??hehe..

slamat hari raya cik rina..

hamzah ian 8/9/10 9:17 PM  

har har har!!! raya!!!!! kila jgn raya.. hoho

asfz lily 8/9/10 10:32 PM  

Selamat Hari Raya Rina :)
Camne persiapan raya?? semua dah siap??

^__^

akhirnya berjaya buat miss ida tersenyum (part 2)

aisyahHumaira 8/9/10 11:09 PM  

Salam Rina,

sejuk je mata akak lihat colour pink ni cantik, warna kesukaan akak jgk..nk jg letak di blog dgn background colour pink yg sesuai tp belum jumpa-jumpa lg..:)

Salam Aidilfitri Maaf zahir batin dr akak..jaga diri dlm berhari raya
yer...

fara 8/9/10 11:44 PM  

time tak raye pon cri lagu raye.
mase raye mesti lg semgt nk dgr!
oh yeah! ^^

Che Armster 9/9/10 1:29 AM  

huhu.. suka lagu ni. lepas raya nak jamming n record lagu ni pastu nak post kat blog hahaha

Rina (◕‿◕)✿ 9/9/10 1:36 AM  

sharinginfoz : Jom~!

Bert : hihi, lagu ni mcm lg best je :D

hamzah : gado2 sini lak zz

asfz lily : sederhana je :)

aisyahHumaira: letakla kak, sure rina rasa lebih sronok nak dtg :) akak pn, take care slalu ^__^

fara : haha btul2

che arm : post2 nak gak tgk smbil ktawe haha :p

hamzah ian 9/9/10 2:41 AM  

ade ke jamming che arm?? hahahah

haidi takeAfoto 9/9/10 5:08 AM  

ni 1st belog arini sy visit ade lagu raye...ni nk balik kg mlm ni gak ni....selamat hari raya ek..

LiFe KaMi 9/9/10 10:31 AM  

Selamat hari raya kami ucapkan kepada rina sefamily..
Semoga berbahagia beraya bersama keluarga..

Anonymous,  10/11/10 9:22 AM  

I have just added this post to digg scholarships for women

Anonymous,  11/11/10 4:11 AM  

I wasn’t aware of some of the info that you wrote about so I want to just say thank you. scholarships

Anonymous,  12/11/10 3:00 AM  

Thought I would comment and say great theme, did you make it for yourself? Really looks excellent! financial help

Anonymous,  17/11/10 7:44 AM  

Can I link to your post?

financial help

Anonymous,  5/12/10 5:43 AM  

Great post, I am almost 100% in agreement with you

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top