Tuesday, September 14, 2010

Baru je nak cuti berblogging..

tapi dapat lagi sat Buffered Earning pulak
hahaha :p

terus bersemangat kembali!

semalam dan hari ni, rina sangat busy.
sebagai orang penting,
rina dijemput memenuhi undangan open house di rumah sedara mara rina.

poyo :p

ada kenduri doa selamat juga.
cousin rina bakal melanjutkan pelajaran ke Mesir esok, InsyaAllah.

fuh!
da 2 orang study medic kat Mesir.

dulu rina dapat New Zealand,
takde sape encouraged rina nak pergi.
semua kata kata mematahkan semangat.
Huh!

takpela..
da selamat pun habis study di UNITEN..

alhamdulillah,
dah dapat TNB pun.

ada hikmahnye kan? 
^__^

lepas tu, ada sambut sambut birthday

borak borak
gossip gossip
usik usik

dan paling penting

makan makan
tanpa henti

sedikit gambar sekitar dua hari ini






ok dah cukup haha

banyak gambar censored heheh..

eh.
korang perasan tak banyak betul cerita hantu raya ni.

syaitan suka lah..
keluar keluar dari penjara,
dah famous kat TV
^o^

6 days to go!


14 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

kata kila 14/9/10 11:47 PM  

kila tak tgk tv.eeheeheheheh

Rina (◕‿◕)✿ 14/9/10 11:50 PM  

yela, memanjang tgok blog hehe :p

hamzah ian 15/9/10 12:54 AM  

seyes aku tak dpt BE dah lame.. nape eyh?? argh..

shasha 15/9/10 1:46 AM  

eh jgn lah cuti dr blogging.. rindu nti..hihiks!

Mr feckry 15/9/10 7:52 AM  

bercuti untul gamatkan raya

Sharinginfoz 15/9/10 8:20 AM  

memang tak bercuti le kan.. he he he

cimon 15/9/10 9:11 AM  

raya sakan nampak!

hehehe (^v^)

fara 15/9/10 12:31 PM  

syoknye dpt duet raye dr nuff! :P

Che Armster 15/9/10 12:34 PM  

aku rasa cerita yang aku tengok kat tv cuma spiderman cakap BM je kot.. masa yang lain semua aku habiskan jadik resakse & menakutkan anak-anak sedara aku

MuNsYi SaMa 15/9/10 5:01 PM  

kene dpt BE batu nak smangat ke?hehe

Rina (◕‿◕)✿ 16/9/10 1:38 AM  

hamzah : sebab advertiser x ske blog hamzah kot hhehe

shasha : hihi..baru best, rindu rinduan :D

asfz liliy : slamat ari rayee jugakk

mr feckry : yep2

sharinginfoz : tu laa

cimon : bese2 je heheh

fara : best222

che arm : bkn ank sdare je tkut, mak bapak sdare pon tkot hahaha

munsyi : hahaha BE mmg pnaik smangat :P

LiFe KaMi 16/9/10 3:16 AM  

seronok tgk bdak2 main bunga api..
a'a citer hantu je bole kata tiap ari..terlepas msuk tv rupanya..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 17/9/10 6:50 AM  

hahhaa tu la pasal. tperanngkap dlm tv agaknye :D

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top