Wednesday, September 29, 2010

Pengsan, pitam dan sebagainya

TNB Kepong

taktau lah kenapa
tapi hari ini rina penattt sangat

rina puasa.
tapi before ni puasa takde pulak teruk macam ni.


pagi pagi ada talk tentang Oil Sampling
ada makan makan best
tapi rina puasa kan T__T
hihi

lama betul talk.
walaupun mengantuk, tapi rina cuba tumpukan perhatian lah

then, petang pergi PPU Salak South
ada demo tentang Oil Sampling.
sampai petang baru balik.

Kawan PEP 36 : Jue, Fahri dan Kirin

actually, bukan kerja unit rina pun.
tapi saja join.
tahun ni la kena grab all the opportunities kan? *semangat*

eh kat tingkat bawah sekali ada tempat bayar bil tau

hehe
sempat lagi rina amik gambar :P


14 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Najwa cik Qaseh 29/9/10 8:44 PM  

huishh...
jangan la sis rina...
tak mo la keje sampai pengsan2 or pitam2 ae..
jaga kesihatan yea :)
hehe

Al-hilmi 29/9/10 8:46 PM  

cik tnb..nk bayar bil tnb bleh?hahah..

echah mashuri 29/9/10 9:19 PM  

nnti dpt gji jgn lupe blnje eh..hehehe

WM Fakhrul Syakirin 29/9/10 9:54 PM  

rina! nak gambar! gambar kami bertige ngn gambar wisma tnb.. hehe.. masheh!

Rina (◕‿◕)✿ 29/9/10 10:17 PM  

najwa : hehe..thanks dear..puasa kot tu pasal penat sgt =_=

imi : hahah bleh bleh blah :p

ecah : bolehh22 ape saje kuikui

kirin : bereh!

al-lavendari 29/9/10 10:51 PM  

salam.

pertma kali pakcik berkunjung ke blog ini.

jaga kesihatan .. awak masih muda !

Che Armster 30/9/10 1:05 AM  

oit Rina.. ko ni keje ke carik material nak blogging.. pelik aku tengok aktiviti kerja ko ni hahaha

haidi takeAfoto 30/9/10 1:15 AM  

klu pose tu jgn la push sgt keje tu..kn baru lg tu..pelan2..jg kesihatan...

hamzah ian 30/9/10 1:22 AM  

haha.. keje ko best weh

Rina (◕‿◕)✿ 30/9/10 6:46 AM  

al-lavendaria : terima kasih pakcik kerana sudi singgah ke sini..insyaAllah...sy akan jg kesihatan :)

che arm : blogging pn 1 pkerjaan jugak haha :P

haidi : hehe..xdla push..tp pnt pulak..

hamzah : jom tuka. hehe

Mr feckry 30/9/10 11:27 AM  

gua pergi kepong tak nampak pun bangunan tu

BoOn HeNg 3/10/10 10:45 AM  

yo yo rina.. itu ke TnB Kepong?
mungkin akan jumpa u dlm masa yg akan dtg... aLL da besT~! xD

Rina (◕‿◕)✿ 3/10/10 7:02 PM  

boon heng : yup! hehe..tu la..rahman yang sama dengan u, di kepong. all the best too!

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top