Monday, September 13, 2010

malam yang sepi pi pi pak mat jual topi pi pi

boleh tak nak ambik MC sebulan
MC untuk berblogging?

hehehe!

rina rasa, in the future, rina dah tak dapat update blog selalu...

sedih sedih

sekarang kat umah sedara di Shah Alam..

da jumpa semua sedara mara dah untuk raya kali ni
complete.

semua pakat tanya,
"Mana duet raya?"

ceit!

heheh

rina berhenti kerja lama before raya
dan akan start kerja 20 September ni

so kira, rina masih belum bekerja la kan?

:p


12 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

kata kila 13/9/10 11:58 PM  

rina mengelat!hahahaha

Al-hilmi 14/9/10 12:05 AM  

kije rina..jgn dok tulis blog je kije nnti.hahaha

shasha 14/9/10 12:27 AM  

sis keje nti jgn smpy dpt srt warning lg tau! hiks...

hamzah ian 14/9/10 1:26 AM  

rina!!! tajuk tu best!! gua nyanyi time kecik dulu2.. tp skarang dah tak ingt!!!!


sile nyanyi balik kasi habis plisss!!!

Liquid 14/9/10 2:43 AM  

ey kene kasi jugak itu duet raye hee...

-jalan2 lalala~

mizzura 14/9/10 8:14 AM  

haha..cakaplah penganggur...

Sharinginfoz 14/9/10 9:03 AM  

bukan setakat sebulan setahun pun boleh MC tapi gaji tak ada le

Norman Memey Bertunang

Hidup aku... 14/9/10 12:43 PM  

dah start kerja nanti boleh bagi duit raya yer!

haa~

cimon 14/9/10 3:01 PM  

baikk punye tai chi!

hehehe(^v^)

Rina (◕‿◕)✿ 14/9/10 11:35 PM  

huwaaa baru balik raya!!
baru nak balas comments!!

Rina (◕‿◕)✿ 14/9/10 11:41 PM  

kila : haha mne adeee btollahh :p

imi : eleh die pon same :p

shasha : ahaks..kali ni xpunye hikhik

hamzah : hahaha boleh2. nanti bleh gne untuk 1 entry lol

mizzura : aha kan..lpe word tu :D

sharinginfoz : huwa..nak gaji2 hehe

hidup aku : ofkos :D

cimon : hihih well~

Rina (◕‿◕)✿ 15/9/10 12:07 AM  

liquid : thn depan sure kc :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top