Thursday, September 02, 2010

dah start dah

dah start dah rasa nak tulis blog..

semua blogger mesti pernah rasa kan..

sekarang ni, rina plak rasa

sampaikan rasa nak berhenti tulis pun ada huhu

harap harap perasaan ni tak berpanjangan..


~_~

semalam rina pi makan Kenny Rogers kat Mid Valley.
fuh memang ramai orang.
after maghrib pon terpaksa beratur lagi.

so kalau nak makan sana jugak
better korang book

1-800-888-878

thanks to Husna for the info.

eh dah ter update pulak :P


10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

MieZa 2/9/10 2:10 AM  

samalah kita...mungkin penangan bulan puasa buat kita tak de idea nk update, hehe duniawi,,ceeehhh~~ poyo =P

kata kila 2/9/10 2:22 AM  

x mo malasmalas. x mo

Che Armster 2/9/10 4:07 AM  

anak dara tak elok malas2..

lepas tu dapat reply.. "alaaa.. blog je malas" - macam penah baca kat twitter je jawapan tu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o 2/9/10 7:35 AM  

tulis sikit sikit pun tak pejanji update selaluaku singgah nya

azzey 2/9/10 7:52 AM  

Rina: penangan nak raya kannnnnnn....buat kita byk hal nak di kejorkan!

Rina (◕‿◕)✿ 2/9/10 11:40 AM  

MIEZA : haha tu la. ptg kije, mlm beribadat ecehh poyo sgt haha

kata kila : yeah2 rjin balik hehe

che arm : ok da tau reply cmne, so xya reply ahaha

brutalsolo : hihi time kacih

azzey : tulaaa *pdhal xwtpe pun*

HaNTwO 2/9/10 12:43 PM  

best x kenny rogers? xpernah makan pun..

iqbalsyarie 2/9/10 2:20 PM  

amboiii...aritu marah saya sbb saya takanak update bulan puasa...bila saya dah rajin update...dia pulak yg taknak update!tak adil~!!hehe

makan la lagi...makan la sorg :(

Rina (◕‿◕)✿ 2/9/10 2:22 PM  

hamzah : =_="

hantwo : laa xpna makan ke?? harus makan, sedappp

iqbal : hihihi :p blog iqbal lain, blog rina lagho, harus ditutup :p besttt keny roges lalala

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top