Monday, September 20, 2010

Pengguna Facebook sila ambil perhatian =)


Rina pernah buat entry tentang bahaya facebook di sini juga
tapi video tu dah tak boleh buka pulak..

kalau korang tak suka orang tag korang,
boleh belajar cara nak elakkan friends korang view gambar korang yang di tag oleh orang lain di SINI

album photo pon boleh buat privacy

Customize --> Only Me

senang..untuk tatapan sendiri je haha..

satu lagi, yang rina boleh simpulkan dari video di atas,
tak perlu cerita details tentang keburukan yang korang pernah lakukan kat orang lain

berdosa sebenarnya membuka aib diri..
kebaikan takpe, janji bukan niat untuk riak atau takbur..
tapi niat untuk mengajak yang lain melakukan kebaikan sama sama..
*correct me if I'm wrong*

blog pon sama lah konsep!
huhuhu
adeh...
nak kena filter gambar gambar dan cerita cerita lama di blog ni!

susahlah jadi orang suka bergambar ni hahaa



9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

♥-- emieysandra --♥ 20/9/10 11:21 AM  

like this entry!
tol tu, tulis blog pun kne tapis2 gak supaya xm'buke aib org lain..(peringatan utk diri sndiri jgk)..huhu
~_^

Adyshariz 20/9/10 11:28 AM  

betui la rina, geram bila kene tag pastu dlm picture tu plak gambo masa muda mudi tgh perasan cantik masa posing..harap2 jgnla tag mende2 camni.. ke arah kebaikan no problem punya.. tmasuk berblog skali

Mr feckry 20/9/10 11:42 AM  

jangan letak gambar yang tak helok

HANI 20/9/10 12:23 PM  

tak dapat dgr sebab lappy sound out hehe tp tau maksudnya...just letak gambar anak yg tecik lg...

☺[ai][sUmi]☺Chan 20/9/10 3:57 PM  

dah letak banyak.. nk delete sayang.. buat aje view utk only me..

farra8979 20/9/10 4:41 PM  

wah, thanks 4 d info..

Pinky Pixie 20/9/10 8:02 PM  

betul tu. sy pun da start privatekn bnyk gmbar.. makin risau plak skrang..hekhek

Rina (◕‿◕)✿ 20/9/10 8:41 PM  

rina pon! rina pon! tibe2 hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top