Tuesday, September 07, 2010

TNB PEP 36 bakal bermula 20 September ini!

Memandangkan keyword "PEP 36 TNB" menjadi antara keyword terbanyak membawa visitors ke blog ini untuk bulan Ogos 2010,

*klik untuk tumbesaran lebih sihat*

Rina pon mengambil langkah untuk mengupdate berita terkini tentang PEP 36.

Buat yang tak tahu, 
PEP 36 merupakan singkatan kepada Program Eksekutif Pelatih Kumpulan 36 TNB.
kira latihan before jadi pekerja tetap TNB lah..

Tadi rina dapat email lagi dari TNB disertai dengan jadual Sesi Induksi selama seminggu yang bermula dari 20 September ini.
Huhuhu
Ingat masuk univesiti last induski,
masuk kerja pun kene heheh

jadual dia tak perlu rina share kot kat sini.
nanti rina updatela hari hari apa rina buat :)

lagi satu,
TNB pun dah mula email kepada bakal pekerja yang berjaya tersenarai dalam "waiting list" ketika interview untuk PEP 35 bulan May.

so, bukan student tajaan je lah dapat, 
Yey! ramai! suka suka!

berapa orang yang dapat, rina tak tahu lagi,
kita tunggu dan lihat

lagi 13 hari
untuk bermalas malas
untuk tido lambat
bangun lambat
kacau mak
kacau abah
pegi berfoya foya

lepas ni sebagai pekerja, kita haruslah bersikap matang dan profesional
HAHAHAHAH

sekian.

eh jap jap

lagi 1 malam Ramadhan je tinggal!
cepat! kumpul pahala banyak banyak!
minta maaf dengan Allah cepat!
berdoa banyak banyak!
waaaa peluang semakin tipis T___T
tapi jangan putus asa
Allah Maha Mengasihani kan?


Berzikir di Bulan Ramadhan pahala besar juga tau.
^__^

13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

iqbalsyarie 7/9/10 10:25 PM  

betul tu~Allah tak pernah jemu ampunkan hambaNy,cuma hambaNya saja yg jemu utk minta ampun :(

Entry Baru
-Wajah baru: Bayyinat
-Aku bukan Yusuf!
-Reaksi balas kepada Ramadhan.

hamzah ian 7/9/10 11:26 PM  

rina!! camne ramai sngt masuk blog rina ni?? bg tips skit.. hehe

Al-hilmi 8/9/10 1:26 AM  

eh rina..tahniah dpt masuk tnb..bertambah sorang lg staff tnb.hek3..jgn nakal2 junior..nnti senior buli kamu.hahaha

Rina (◕‿◕)✿ 8/9/10 1:27 AM  

hamzah : hehe, xramaila. jangan tetipu dengan seggat :p

imi : ni apsal poyo sgt ni hahah

Al-hilmi 8/9/10 1:32 AM  

xpe2..imi senior yg baik..xsuka buli junior.hahahah

Che Armster 8/9/10 2:30 AM  

aku baru tau.. punya la pelik asal keyword kat blog aku tiba-tiba ada khairina badron aritu.. rupanya datang dari sini

aLya 8/9/10 7:00 AM  

waa..sronok2 dpat masok tnb..
nnt join rina keje tnb gak..hehehe

Mr feckry 8/9/10 7:59 AM  

Selamat hari raya Maaf zahir dan batin..ingat gua bile lu sedang melantak ketupat.Hahaha

Sharinginfoz 8/9/10 12:19 PM  

ramai betul yang cari kan, baguslah

shasha 8/9/10 1:14 PM  

salam..sis dah tukar keje eh?

Rina (◕‿◕)✿ 8/9/10 5:23 PM  

al hilmi : eleh, brani nk buli rina?? :p

che arm : haha..rina pna wat entry ttg dia..meninggal aritu...huhu

alya : jummm

feckry : hehehe baiklah :p

sharinginfoz : hehe..:)

shasha : wsalam.. aha. tukar plak :)

kata kila 8/9/10 5:39 PM  

sesiapa nak buat review kila plak?bahahahaha

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top