Tuesday, August 17, 2010

Award from Yasha dan Shag!


Comell Award kali ni! bunga bunga purple hehe

Terima kasih Yasha dan Shag sebab sudi beri rina Award ni
love you guys lah!

ada tag sekali bersama award ni yang harus dijawab


Nyatakan 7  makanan kegemaran untuk berbuka puasa.


 1# Nasi hehe...sejemput pun takpe :p



2# kuih sampan atau lebih dikenali Kuih Tepung Pelita



3# Bubur..dah cakap dalam entry INI


4# Air manis. Bulan lain tak minum air manis takpe, tapi bulan puasa, hari hari kot minum T__T





5# Coklat. rina adalah hantu coklat. so sentiasa ada stok coklat di rumah. paling tidak pon Nutella takpon susu coklat



6# sambal. yang pedas pedas lah. cili padi ke, sambal ke.



7# makanan berkuah macam sup,tomyam, laksa, sup, tomyam *saje ulang bagi nampak banyak XD


Tag 5 orang :


"kruk kruk brr brr" eh? bunyi apa tu??
HEHE!
sorry! lupa nak bagi warning! =p

11 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nur Hayaty 17/8/10 9:46 AM  

owh..rajin nye dia,siap letak gmbr sekali,thanks sudi ambil awrd ini..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 17/8/10 10:04 AM  

hehe..sje bg org terliur ;p wcome ^__^

dunspeak♥ 17/8/10 11:21 AM  

sodapnye tepung pelita dan bubur tu :)

hentakbelipat 17/8/10 11:30 AM  

bubur manis tu mcm sedap ahh..mane nk cekau

Rina (◕‿◕)✿ 17/8/10 11:58 AM  

dunspeak : hehe! best :)~

hentakbelipat : kat bazaar sure ada. xpon suh mak msk, bubur sagu nme die :D

NuR 'aQiLaH 17/8/10 12:20 PM  

x tingin pon huhu

nak mekdi jum jum kita g mlm ni hee ;p

♥ Roshazzy Shag ♥ 17/8/10 4:27 PM  

pergh. siap ada gambar. mmg kecur even bkn favvo shag :D

iqbalsyarie 17/8/10 4:34 PM  

nyesal baca entry ni...lapar....huhu

Kelkatu 17/8/10 4:42 PM  

lps ni kene masok blog rina lps bebuke la nmpaknye..lmbtnye nk bebuke..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 17/8/10 4:44 PM  

nur aqilah : yekeeee xtinginnn hehe! qila banje ok?? jommm

shag : sabar2 lagi 3 jam :p

iqbal : oit2. mane leh ckp lapar kann hehe

Rina (◕‿◕)✿ 17/8/10 4:50 PM  

kelkatu : hihihi. ala. bukakla petang2 br feel :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top