Saturday, August 28, 2010

Jom join Contest Shawlsphere!!! :D




seperti biasa contest lagi..

ye rina memang gila contest.
anda perlu tahu.
dalam berpuluh puluh contest, rina pernah menang dua je.
satu hadiah tak sampai
satu hadiah sampai tapi jadi harta cousin rina
ceit!

ok. berbalik pada contest best ni
sebab dapat hadiah shawl tu!
di bawa oleh Shawlsphere

1st : Jenis Tudung atau shawl yang rina suka?

rina suka shawl chiffon kot. sebab senang lilit dan warna cantik cantik. plus murah haha
takpun tudung bawal. senang. kalau lapar, goreng je.

2nd : Upload gambar shawl tu


ni shawl chiffon. RM5 saje. santekkan??

3rd : Promote

Ok.
Sesiapa yang baca ni, pergi blog Shawlsphere dan beli sehelai shawl kat situ!
Ini adalah paksaan hahah!

tapi jangan amik yang kaler hitam gold ni


sebab kalau menang rina nak pilih yang tu hihi :p


 P/s : Buat Hamzah Ian, jangan risau, hadiah untuk lelaki memang takde heheh




14 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

taz 28/8/10 3:04 PM  

Thanx for joining dear :)
cantik shawl u :D

Rina (◕‿◕)✿ 28/8/10 3:30 PM  

wc. rina mnang ok? haha

echah mashuri 28/8/10 3:39 PM  

gila lawa yang hitam gold tuuuuuuu!!!!!!!!

Rina (◕‿◕)✿ 28/8/10 4:04 PM  

tlg jgn amik tlg tlg hahaha

MieZa 28/8/10 4:33 PM  

mcm nk join jer..hihi =)

soffea 28/8/10 4:54 PM  

best of luck, rina ;)

Pencacai Alim 28/8/10 6:48 PM  

org laki tgk jelah...

Rina (◕‿◕)✿ 28/8/10 8:07 PM  

thanks soffea!

pencacai alim : hihi. maapla ye

Ain Atika Zailani 28/8/10 11:02 PM  

cantik. sekarang tak payah beli barang mahal mahal pun boleh dapat barang yg cantik kan...yeayy saya cuma nk cakap saya adalah pencinta barangan murah,,

Rina (◕‿◕)✿ 28/8/10 11:18 PM  

amirrah : thanks dear :)

ain: tepat skali! kalau ade yg murah, watpe amik yg mahal. same je, pki staun rase nk tkr len dah kan kan hehe

Hamzah Ian 29/8/10 6:07 AM  

kene masuk jgk ni.. tak kire ah laki ke pmpuan.. ish..

Rina (◕‿◕)✿ 29/8/10 6:11 AM  

haha masukla klu mng pas kat rina k

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top