Wednesday, August 25, 2010

Secret Recipe - Say Cheese! hehe

Yey!

Rina berjaya membeli cheese cake setelah mengidam 2 hari yang lepas :p


Marble Cheese Cake : RM 6.50


Cheese Brownies : RM5.00

semestinya dari Secret Recipe
malas mahu tangkap gambar

Both memang sedap, dan betul betul ber cheese!
tapi macam biasa, mesti muak punya
Blerghhh~~
makan dua cuit dah muak T_T belum makan 1 sudu lagi T_T

menyesal beli dua dua cheese.
patut satu beli lain, satu beli lain.
tapi time nak beli tu terasa cheese cake saje yang paling sedap, yang lain semua tak sedap hehe
so, tak habis pun. masih ada lebih dari separuh dalam peti ais.

Actually, semalam rina singgah di Cheras Leisure Mall after kerja untuk beli mouse laptop.
mouse lama sudah mati :p

so, singgah lah secret recipe untuk melunaskan nafsu yang tergendala hari tu :p

rina pergi sorang sorang je round satu Leisure Mall tu, cari cheese cake mouse punya pasal.

tapi apa ada hal setakat jalan sorang sorang ni, rina dah biasa..

rina pernah pergi Mid Valley, Alamanda, Sunway Pyramid sorang sorang..
Pasar Malam pun pernah sorang sorang..
Tapau makanan kat restoran restoran tak perlu cakaplah..
Bank, pejabat pos, isi minyak, semua pernah sorang sorang..
memang tak best kalau sorang sorang, tapi kita tak boleh lah nak berharap kat orang sangat..

See? rina tak manja tau. rina berdikari orang nya :p
siapa yang cakap rina manja lepas ni, meh sini pipi, lempang satu bagi hehe


P/s : tengok wayang je belum sorang sorang. kalau tengok Vampire Sucks sorang sorang ada gaya loser tak? hihi


29 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Nur Hayaty 25/8/10 10:07 AM  

rina,kalo yaty ,tak mo la pergi sorang2,rasa janggal,selalu keluar ngan family tak pun ngan kawan2..hehe...

azzey 25/8/10 10:22 AM  

Rina: sedap nyer tgk chesse cake tu....terliur....

p/s: kdg2 sorang2 lg sng! x yh nak byk citer!!!

Hamzah Ian 25/8/10 10:29 AM  

sedapnya... nyam2,..

Hamzah Ian 25/8/10 10:30 AM  

oh rina.. nape la ko tak pegi smlm..

cimon 25/8/10 10:37 AM  

eden da bilang...confirm xlalu makannye...especially time bulan pose nie..kan?

degil budak nie...ish...*geram*

p/s:kalo tgk wayang sorang2 tu mmg tahap loser lah,baik beli dvd tgk kat PC...boleyy "pause" kejap if nak pegi bilik air

hehehe (^v^)

p/s/s:jalan sorang2...lepak kat CM jom!

Nadia 25/8/10 10:43 AM  

woot woot. sodapnya cheesecake! adoi. nasib puasa & belum gaji lagi. ;p

HaNTwO 25/8/10 10:50 AM  

wahhh cheese kek lg?????
mesti pilihhhhh.....
perut lapoo...
agak2 ade van mayat x kat shah alam arini?? heheheh

p/s:kdg2 g sorang2 pun bahaya gak...

˙·•♥ NaJwA .QaSeH ♥•·˙ 25/8/10 10:51 AM  

huuuu~~~...
sedapnye cheesecake...
tapi lagi suka mak ngah punye cheese cake..
bg sebuku cake tak sampai 3 hari dah abis..kihkihkih

˙·•♥ NaJwA .QaSeH ♥•·˙ 25/8/10 10:53 AM  

and Qaseh pernah g wayang sorang2...
2 cerita plak tu tgk...

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 11:03 AM  

yaty : mule2 mmg janggal, tp ble da biase ok je...fmily rina kcik je..mne ad siblings.kwn2 plak slalu bz..so sorg2 jela jwbnye..

azzey : kan? memang snang, xya lame2 hehe

hamzah : x djmput mcm mne nak g

cimon : hehe tp teringin :p tula, memang xtgkla wyg sorg2 haha

nadia : beli2 rm6 je >:D

hantwo : mane ade lagi. ni bru belilaa..aritu ngidam je :p xbhyla kalau siang ari :)

najwa : mak ngah xamik tmpahan ke :D uisyo! ni rina nak wat ni

d_tieah 25/8/10 11:13 AM  

Pergh..
Sedap tu..
Kek cheese lg..
X thn..

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 11:38 AM  

hehe..kali ni br dpt mkn. memang sedappp

echah mashuri 25/8/10 11:38 AM  

heee..sorang?waa..rina kuat n berani..hehhee

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 11:56 AM  

memang. badan six pax kot :8) hihi

ilyani 25/8/10 12:03 PM  

huhu.. kalu saya suka newyork cheese cake kat secret recipe.. sedap!

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 12:12 PM  

yeke..byk sgt kek cheese...main amik je..xpe2.psni try ny cheese plak :D

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o 25/8/10 12:35 PM  

habis tu bila nak berdua ..kan senang

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 12:50 PM  

memang sng kalau bedua..nak bedua tu yg susah :)

Che Armster 25/8/10 12:52 PM  

hah? pukul baper gi Leisure Mall? kalau siang tak perasan pon.. kite gi gak sana petang semalam sementara tunggu waktu melawat HUKM start

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 1:16 PM  

ni leisure mall mane ni..rina g cheras ~

MieZa 25/8/10 1:16 PM  

saya suka jgk pergi sorang-sorang on certain place =)

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 2:15 PM  

hehe..kan..

bukan suke pun sorang2..sume suke beteman..tp atleast kte berani sorang sorang, so klo keadaan memaksa, blehla hadapi. cewah!

lionteen 25/8/10 2:40 PM  

sdpnyee...
plan nk g smlm..
tp xjd..
huhu

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 4:00 PM  

lionteen : pegila arini ^o^

Amirrah Zawani 25/8/10 5:56 PM  

x pernah lagi rasa cheesecake tu..
selalu beli choc indulgence n choc banana je.. next time nk try lah..

Rina (◕‿◕)✿ 25/8/10 7:47 PM  

try NY cheese kot..cm xdla best yg ni. yg brownies tu best :)

pencerita yang kepenatan 26/8/10 1:16 AM  

apapun carrot cake jugak yg terbaik...adeh...SR bukak tak tetengah malam ni...teringin lak nak sahur mkn carrot cake tu..

Kelkatu 26/8/10 12:34 PM  

nk kate die independent women la nih eh..tp berdua lebih baik..
x abis kek tu meh bg sket..
:)

Rina (◕‿◕)✿ 26/8/10 2:16 PM  

pencerita kepenatan : haha. belila untuk bebuka,tp simpan untuk shur :p

kelkatu : hihi..yela..bedua lbih baik..tp kdg2 tpkse besendiri :p da abes da heheh :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top