Tuesday, August 17, 2010

Penuh Facebook dengan gambar convo!

Semalam, rina tido lewat gara gara (eceh!) kawan rina baru upload gambar gambar konvo dari camera photographer kami, Abang Zaki.

Baru dapat CD gambar semalam, tapi rina tak ambil lagi lah
tak berkesempatan nak ke UNITEN..
maybe suruh diorang pos laju je kot since macam tak berbaloi semata mata nak ambil CD...

Ni antara gambar gambar yang ada di tag di facebook
bertalu talu comment, sakit perut ketawa baca comments diorang!
otak sorang sorang creative je nak mengutuk orang
rina tak. rina baik. BETULLLLLLL! :p

Hehehe!

Jom layan~






masuk facebook, gambar compressed...so dah tak lawa..

tak sabar nak dapat CD, boleh upload sini besar besar..

gambar rina dan family pun tak de lagi..
banyak sangat dorang nak upload..

so, entry tentang gambar konvo bakal bersambung hehe!

BTW, nak baca entry konvo rina klik SINI

10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Amni 17/8/10 2:42 PM  

cantik la gambar2 tu.. pandai cameraman amik gambar.. wahhh....

Fared Isa 17/8/10 2:47 PM  

salam ziarah...

congratulation engineer rina...hee...

very impressive lah! ;)

Rina (◕‿◕)✿ 17/8/10 3:00 PM  

amni : kann? byk gle gmbr sbnrnye hehe

fared : hihi thanks!! ^__^

Che Armster 17/8/10 3:14 PM  

hohohoho yang mana satu bakal suami tu hahaha

wunny 17/8/10 3:22 PM  

wahhh..gmbr cntik!smart!ske!!!

congrats kakak!! gluck 2 u :))

Rina (◕‿◕)✿ 17/8/10 3:25 PM  

che arm : haha bkl suami ape plak ni =_="

wunny : thankssss wunny! ^__^

Q 17/8/10 4:24 PM  

tahniah rina..

Hamzah Ian 18/8/10 4:29 PM  

fuhyooo... rina oh rina.. fuhyoo..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top