Wednesday, August 18, 2010

WardahWardrobe 1st Giveaway

rinastories

lalala~ 
lama tak join GiveAway. lama kah? :p

Giveaway ni best sebab hadiahnya baju.
kalau menang boleh buat baju raya kan kan

so kena lengkapkan slogan :

saya nak menang blaus dari wardahwardrobe kerana blaus di wardahwardrobe bukan sahaja cantik dan menarik malah memelihara aurat sebenar seorang muslimah.

:p

ok tak? kuikui

10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Hamzah Ian 18/8/10 4:56 PM  

nape laki takde??? aish.. tak aci ah..

Rina (◕‿◕)✿ 18/8/10 5:52 PM  

eima & sharininfoz : thanks __^

hamzah : maap lah ye. anda perlu pmbedahan jantina skrg ehehe

Hamzah Ian 18/8/10 5:55 PM  

ish.. adoi la rina.. meh bace update terbaru

♥ Roshazzy Shag ♥ 18/8/10 6:50 PM  

ternampak nama shag tertera di situ :D nt shag buat lps bukak pose. InsyaAllah ;)

thanks and all the best! simple but nice slogan :)

suhida 20/8/10 4:07 AM  

salam rina,
rajinnya hias rumah. :)
cute dan kreatif. suka sangat.
ok, semua da ok..tapi ww tak jupe pun link ww dlm bloglist.nmpk mcm takde bloglist. mm..nanti inform ye, leave msg kat komen entry ww. tQ.

Rina (◕‿◕)✿ 20/8/10 9:13 AM  

shag : alrite~!

suhida : ada kat menu bar..LINKS. rina dah gtau kat komen suhida..:)

suhida 20/8/10 1:37 PM  

huhu..tak tau na cari link katne.tp dah jumpa.tq ye. dan gudluck. :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top