Tuesday, August 17, 2010

Adib's Mama, Panjang's Wife - My Sweet Life~*


A happy family at home! hihi

Inilah pemenang tempat ke - 20 Lucky Draw by Rina!

Seperti yang dijanjikan, pemenang tempat ke- 20 akan mendapat hadiah seperti berikut

Banner percuma dan ruangan iklan percuma SELAMA 6 BULAN di RinaStories + Sehelai Dress RinaWardrobe percuma + Voucher RM20 di RinaWardrobe

baju tu, cik eima belom pilih
tapi banner eima, rina dah siapkan.
harap harap dia suka
sebab rina sukaaa sangat hahha *puji diri sendiri

ini dia banner untuk eima~

sweetlife

comel tak???
jangan tengok je, klik la sekali banner tu hihi
banner tersebut akan menghiasi ruang iklan rina selama 6 bulan ^__^


p/s : sesiapa berminat nak letak banner di blog rina, boleh klik SINI. dapat banner free, review free, dan pelbagai lagi.



8 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

♥ Roshazzy Shag ♥ 17/8/10 10:33 PM  

wahh tiut miut nye! jgn ingt dlm hati je ada taman, kat blog pun ada haa. siap ada rama rama tuu ;D

nice work, rina ;)

iqbalsyarie 17/8/10 11:30 PM  

pemurahnya cik kak ni bulan2 puasa ni~hehe

eima 17/8/10 11:35 PM  

hehe tq rina sbb besabar dgn eima sunguh lmbt buat keputusan.ima sgt suka tq..
Bj tu msh bepk hehe..
Org dh bg free pun wat hal kan rina..

Cayang rina @._,@

Hamzah Ian 18/8/10 1:46 AM  

kenape gua tak penah tau lu ade contest???

nape tak penah bgtau kat gua??

lagi satu nape pemenang die wanita???

kalau laki?? takkan nak bagi baju ko kat laki kan?? hahaha..

Sharinginfoz 18/8/10 5:34 AM  

tahniah kepada pemenang

Rina (◕‿◕)✿ 18/8/10 9:36 AM  

shag : hehe~ tula, rama2 menari2 hihi thanks :)

iqbal : hehe..bukan bulan pose pemurah tau :p

eima : hehe xpela eima..relek2. xyah tegesa2 psl baju tu ok. lap u too hihi

hamzah : sape soh kenal rina lambat? kan da rugi hihi.a ah. kalo laki msuk pon dpt adiah pompan :p

sharinginfoz : thanks bg pihak dorang :p

Hamzah Ian 18/8/10 4:28 PM  

tak aci la.. ish..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top