Wednesday, August 04, 2010

Siapa nak konvo sebenarnya?


Ahad lepas, pergi KL dengan mak dan abah
abah nak beli baju batik baru


mak pulak nak beli kasut baru

semata mata untuk majlis Konvo rina

hehe!

sebak kan rasa tengok parent sendiri excited bila anak dia konvo?

mesti macam 
"akhirnya, penat lelah membesarkan anak kami yang nakal tapi comel sudah berjaya"


ok. gambar di atas takde kene mengena
rina randomly captured

suasana KL ahad lepas

memang sesak! seperti biasa lah~

13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Pinky Pixie 4/8/10 10:19 AM  

jelesnya, sy baru konvo ari tu pun sume kene beli sndri. tp dyorg sponsor la.. kuikui

Rina (◕‿◕)✿ 4/8/10 10:30 AM  

terbalikla kite~ rina beli same2 tapi rina yg sponsor hehee

HaNTwO 4/8/10 11:55 AM  

mestila mak abah xcited...anak konvo tu...

makdara TERDIVA 4/8/10 1:33 PM  

bila dah menjadi ibu barulah merasa semua tu..even my anak baru sekolah rendah..hehe..

baru nak terjah jln TAR dis coming sunday..jom!

Che Armster 4/8/10 1:47 PM  

waaaa congrats convo!!

Rina (◕‿◕)✿ 4/8/10 1:58 PM  

hantwo : hehe kan :)

makdara TerDIVA : hihi..one day, rina plak rs insyaAllah:p (kawin pun tak lg)

che armster : tenkiuu ^^

♥ Roshazzy Shag ♥ 4/8/10 2:51 PM  

wahh shag konvo oct nt. kne kumpul duit byk nk pakai cntek ;Pp tp br konvo utk diploma. bila lah nk dpt ijazah pulak? haila.

err. rina tak kasi tau pun rina beli ape :D

Rina (◕‿◕)✿ 4/8/10 2:58 PM  

hehe kmpul2. banyak nk gne duet hehe :p

emm rina xbeli ape2 pun. beli shampoo je, nk cte gk ke ek hikhik

lionteen 4/8/10 3:01 PM  

same la mcm ayh n mak lionteen time cnvo akak..
nak bagi sume same kaler bj,terpkse la g bl baru..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 4/8/10 3:21 PM  

hehe ktorg pn same kaler. same corak lagi T_T

♥ Roshazzy Shag ♥ 4/8/10 3:44 PM  

haha :DD shampoo utk konvo nt ke? ngee~ joking!

mmg banyak lg2 shag ni jenis yg suka shopping >.<

zahidah dihaz 4/8/10 3:53 PM  

wah....bestnya...congrate...saya punya tak de ke? hehehhe

Rina (◕‿◕)✿ 4/8/10 5:01 PM  

shag : hahah xde maknenye :P

dihaz : nak ke? meh sini :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top