Monday, August 09, 2010

Happy Friendship Day Award


from ryna

sangat comel ok blog dia!
dan yang paling best sebab pink hehe!

thanks ryna, rina terharu dapat award dari ryna
*confius tak confius tak? ryna rina ryna :p*


Bagi pula award nie kat 5 orang yang korang rasa ada nilai2 persahabatan yang baik dalam dunia blogging ni.


ramai jugak sahabat rina dalam dunia blog ni
antara nya..
(rina ambil yang latest di shoutbox rina)
 

haha, taktaula blogger lelaki suka tak benda award ni
tapi takpe. rina tak paksa ambil pon ok?
^__^

Sila gitau apa perkara paling hebat + penting pernah korang buat sebagai seorang sahabat. untuk kita semua jadikan panduan dan ikatan.
 
apa ek? rina tak tau..tapi yang rina tahu..sahabat yang terbaik, seorang sahabat yang menyayangi sahabatnya lebih dari dirinya sendiri kerana Allah
contoh yang tedekat, sahabat Nabi Muhammad S.A.W, Saidina Abu Bakar As-Siddiq, sanggup menahan kesakitan akibat di patuk seekor ular apabila beliau telah bersama-sama Baginda RasulAllah saw menyembunyikan diri di gua Thur.
(kalau salah tolong betulkan)
secara jujur, rina tak tahu rina mampu atau tidak menjadi sahabat yang sebegitu
tapi rina akan bantu sahabat rina selagi mampu, insyaAllah





10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Cik Azieta 9/8/10 4:13 PM  

chomelnyer award ni

mida 9/8/10 4:28 PM  

shabat sejati sentase bersama susah dan senang,.....
yeahh..boy r watever ..fren is 4ever,,..

emieysandra 9/8/10 4:40 PM  

hAppy Friendship Day award!!
~_^

Rina (◕‿◕)✿ 9/8/10 4:45 PM  

yang komen2 ni nak amik award ni, amik jela. jangan malu2 tau ^___^

iqbalsyarie 9/8/10 5:39 PM  

nasib baik saya ada...kalau tak.......hehe...ok,thanks rina sbb ingat juga ;P

Rina (◕‿◕)✿ 9/8/10 5:52 PM  

kalau tak ape?? amboi..dah pandai ugut2 nampak. dose tau hahah!

welkam ^_^

iqbalsyarie 9/8/10 7:17 PM  

kalau tak.....nak suo rina belanja makan seminggu ;D

♥ Roshazzy Shag ♥ 10/8/10 10:18 AM  

dah curik! ;))

mucho grasias, rina. peluk longgar longgar. kang lemas ;P

Rina (◕‿◕)✿ 10/8/10 10:22 AM  

heheh! welcome2. hihi. pelok ciom gak muah2 ^__^

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top