Sunday, August 01, 2010

Dapat anugerah YTN~*

Alhamdulillah dapat anugerah dari Yayasan Tenaga Nasional (YTN)

ingat kan YTN panggil makan makan je di Residence Hotel, UNITEN
tiba tiba ada plak penyampaian anugerah

lameeee nye tak penah dapat. last dapat masa sekolah rendah
T__T

hehe

so agak cuak disitu :p
jom tengok pics

ini adalah Pengerusi Yayasan Tenaga Nasional yang baru, en. Azman (kot?)


baik sangat dia..
semenjak dia jadi Pengerusi, macam macam aktiviti dia buat

tapi malangnya, rina dah habis pun study huhu

ni time ambil anugerah, rina menggelabah nak cepat turun
dia suruh posing dulu depan kamera
rina pun terus senyum menggelabah (spastik giler)



nasib baik korang tak nampak senyuman spastik tu

tak nampak kan??? pls cakap tak nampak T__T

with my friends naza n adah


dan seorang junior, syahirah





ye~ saye jakun sebab tak penah dapat piala 


bergambar ramai ramai


part paling best ialah makan

buffet
memang makan macam orang tak makan 10 tahun

semua nak rasa!
hihi
gambar makanan memang takdela kan
tak sabar sabar nak terkam hehe

so gambar makanan yang dah habis saje je yang ada
hihihi


erkkk
alhamdulillah~

hari yang murah rezeki
semoga dimurahkan lagi hari hari yang seterusnya hihi!

Tata Titi Tutu

6 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

♥ Roshazzy Shag ♥ 1/8/10 8:43 AM  

wahh wahh~ congrats. erk. anugerah YTN utk apa? kira nya mcm dekan ke? hmph. argh~ terliur tgk pinggan yg kosong tu ;Pp

rina rina nk tny! UNITEN ok tak klu amek accountancy? shag maybe nk further next year. degree. tgh survey mne bgs. klu rina tahu lah.

ehee ;))

Rina (◕‿◕)✿ 1/8/10 9:36 AM  

a ah..my sponsorship YTN tu..bagi anugerah dekan untuk GPA thn 2010

account ek..rina pon xtaula bagus ke x..sbab x amik account..account pun kt muadzam hehee

tp uniten ni biase2 jela..better ipta kot :)

waw-wa ツ 1/8/10 8:52 PM  

congratzz!!!

Hmm...thn 2008 ada apply uniten, tp x pegi, byk jugak apply, guna email lain2. hehehe..

1st apply tu dpt acc, xnak acc tu yg apply for d 2nd time, dpt asasi.
Pun xnak. haha.. sbb msa tu, xnk g jauh2, g pun nk kos QS. Kalau ada QS for sure pegi.

Rina (◕‿◕)✿ 1/8/10 8:54 PM  

ala yeke. kalau tak sure da bekenal kenalan skrg ni :D

takpe2..smua ad hikmahnye tesendiri

slmt beramal :p :p

♥ Roshazzy Shag ♥ 2/8/10 5:25 PM  

tau dah rina bkn account haha. sje tny ;pP

ipta? uitm kompem shag tak amek. haha. hmph. kne refer kt makcik makcik ni anak die oke ke tak :DD

Rina (◕‿◕)✿ 2/8/10 5:51 PM  

hehehe.rina xsurela..cuba tanye nina

ni blog dia

http://heelaca.blogspot.com/

rina rs die amik account kt uniten :)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top