Thursday, August 26, 2010

Berbuka puasa di Village View

Semalam, rina dan kawan kawan rancang nak berbuka puasa bersama sama
tapi lambat sikitlah
after Terawikh (konon!)
padahal nak tunggu cukup korem, ada yang kerja kan

so, rina balik rumah dulu since jalan nak pergi Bangi after balik kerja dah tentu tentu jem.

Ingat taknak lah makan, tapi tak boleh tahan tengok sambal ikan bilis mak masak hihi

after Maghrib, rina pon bersiap siap nak pergi Bangi.

*teknik menyembunyikan pipi tembam*

rina bawak sekali Cheese Brownies yang tak habis semalam

 *blogger sejati memang macam ni, gambar brownies semalam pun nak ambik*

kami dah rancang nak berbuka di Village View.
Village View ni sebuah restoran kampung tak kampung sangat lah
yang terletak di Bangi (on the way nak pergi PKNS)

*kamera cikai harap maklum*

Village View memang glamour ketika rina zaman zaman foundation di UNITEN
sebab konon konon romantik dan mewah.
tapi lama lama, rina dah taknak pergi sini.
sebab harga sirap dia RM1.80 kot! tobat.

tapi sebab lama tak pegi, pegi jugaklah.
rina order ais limau

RM1.70 kot

dan fish & chip


RM13.80 kot

kuantiti sedikit tapi cukup cukup untuk rina. dan sedap :)

yang lain macam macam lah order, antara nya Lamb Chop

lupa harga.

eh, jangan salah anggap ek.
bukan Western Food je ada, semua pon ada.

tapi boringlah hari hari nasik. I orang London tak biasa you *sepak

tiba tiba ada kejutan budaya


Naza dan Adah datang bawak kek sambil menyanyikan lagu Happy Birthday ramai ramai
hihihi
tekezut saye. tak sangke.
yey!
dah tua tua pun ada yang sudi nyanyikan.
rasa nak nangis. TERIMA KASIH SAYANG KORANG!

tapi sebenarnya, bukan saje sambut birthday rina, tapi juga untuk meraikan rina, sarah dan erien yang baru sahaja dapat tawaran kerja.
SO SWEET kan??


tapi bagi rina, bukan untuk kami je, tapi untuk semua kawan kawan yang berjaya sambung Master, dapat biasiswa, dan berjaya dapat makwe. Ops! haha
tak lupa juga buat kawan kawan yang jauh, gie,miza dan elly. semua dah dapat kerja. Alhamdulillah~


muka muka kenyang dan kegirangan =_="

nampak tak geng tudung putih?
tu geng Master. hehehe!


ni pandangan dalam di Village View *tiba tiba masuk cerita ni balik*

*kelihatan saya begitu tinggi dan kurus, I like~ hahhaa*

lepas tu,

lepas tu next entry pulak ;p



p/s : rina nak pergi Medical Checkup ni, doakan rina sihat ye..malam ni rina blogwalking dan balas komen ^__^




14 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

-telordibasuh- 26/8/10 1:36 PM  

telor penh g tempat ni hehee...best!!!

HaNTwO 26/8/10 1:40 PM  

peh happening giler...selamat menjalani ujian perubatan (skema gile ayat)

azzey 26/8/10 2:29 PM  

Rina: slaalu gak pegi bangi, sbb dekat. Tp x pnh npk tpt ni...kat ne ek??? sblm PKNS ke slps?

Hazzy Ishak 26/8/10 2:46 PM  

selalu pegi village view jalan reko

Atia Adina 26/8/10 3:07 PM  

update la kamera tuh kepada yang lebih ganas...hehehe

iqbalsyarie 26/8/10 4:35 PM  

Ehem-ehem...ni mcm petanda yg ada org nak belanja jew :D

Cerita terbaru di blog:"saya nak kawin dan ada anak"

MieZa 26/8/10 4:52 PM  

rina..mcm best je tmpt tue..nk pergi lah..

echah mashuri 26/8/10 5:01 PM  

waaa...kek mengoda..huhuh

Hamzah Ian 26/8/10 5:27 PM  

bestnya ko rina.. nyam2 makanan.. nice nice.. len kali ajak aku

Rina (◕‿◕)✿ 26/8/10 6:37 PM  

telor : hehe..best jugakla kot

hantwo : hihi thanks. da selesai pon :)

azzey : rina google map dari pkns bangi ke uniten

klik sini

nampak tak jalan Persiaran Jaya. dia belah kiri, dekat dekat dengan shell dan petronas

Rina (◕‿◕)✿ 26/8/10 6:39 PM  

hazzy : oo yg baru pnye. lg cntik dan besar :)

atia : haha no money no talk T__T

iqbal : hehe..xabes2 die ni

mieza : pegila. best jgak..situ mcm2 tmpt makanan

echah : heheh..best.mocha2

hamzah : xnakla. die aritu g vampire sucks x ajak. majuk la ahahha

cimon 27/8/10 11:57 AM  

lambchop tu nampak mcm sedapp jek!

kek pun nampak menarik!!

huhu (T_T) jeless...

p/s:try laa makan western kat Kg. Baru...HR Steak House...best!!

Rina (◕‿◕)✿ 27/8/10 2:04 PM  

hehe saba saba. x abes2 die promote hr steak house kampung baru tu =_="

Liza @ Adzriel AB 7/8/12 8:08 AM  

meriahnya... ini yg dekat petronas tu kan. ada 2 village view di bangi.

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top