Thursday, August 19, 2010

Gift to the Lucky Person~

nampak je hadiah baju, terus rina nak join lucky draw tu heheh


ini adalah antara baju yang dijual di Aisumi's Style

Memang Style kan?
Rina suka sebab Jacket ni style, simple but menarik. sesuai lah kalau nak pakai pergi kerja nanti

kalau rina lucky, harap harap dapatlah jacket ni hehe

Saya tahu contest ini dari Aisumi sendiri

12 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Gadis 19/8/10 12:36 PM  

wahhh! cantik!!
mauuuuuuu juga! hehe

Rina (◕‿◕)✿ 19/8/10 12:41 PM  

cepat cepat join! hehe..

Hamzah Ian 19/8/10 3:13 PM  

nape la laki takde gift..

Rina (◕‿◕)✿ 19/8/10 3:18 PM  

haha xtaula..laki rjin ke wat contest ni?=_=

♥ Roshazzy Shag ♥ 19/8/10 3:36 PM  

wow. same lah taste kite. kehkehkeh. shag tak bole update kontes ni lg sbb page aisumi lmbt gle nk load kat office ni =__="

good luck ye rina~

Rina (◕‿◕)✿ 19/8/10 3:47 PM  

oh no oh no btambah la saingan nanti hehe :p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top