Saturday, August 07, 2010

Esok esok esok

Ini gambar dari camera biasa je

tapi still cantik
thanks to the photographer


kepada yang convo hari ni
especially Jem
 sorry lah tak dapat datang. kepenatan semalam..

untuk yang convo esok, surely I will come! hehe

semalam Rehearsal, pihak Uniten ada pesan, dewan akan sejuk gile
so rina bought 2 pashmina shawl for my parent
boleh buat selimut
hehe


Facebook dah dibanjiri dengan gambar gambar convo tadi
masing masing posing dengan berjambak jambak bunga
hehe!

ada kawan rina tanya semalam dengan nada menyampah (kot)
"apsal ko nak sedih sedih tak dapat bunga. bukan ada ape pon"

erk..rina tak sedih pun. rina tanya pendapat orang, sedih tak kalau tak dapat bunga?
rasa rasa macam akan sedih
tapi tak sure lagi
esok baru rasa hehe

sebab dulu dulu masa kat MRSM tak sedih pulak tak dapat bunga
biasa je~~

sekali lagi to all my friends!
HAPPY CONVO!

12 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Che Armster 7/8/10 9:52 PM  

alalalaaa kesiannye dia tak dapat bunga.. nanti saya buatkan entry bagi bunga kat awak eh cik Rina hehehe

Rina (◕‿◕)✿ 7/8/10 10:07 PM  

hahah mke sure u buat okeh? :)

Anonymous,  7/8/10 10:49 PM  

Saya pergi konvo hari ini, duduk dekat atas pentas. Rasanya tak sejuk sangatlah, mungkin sebab saya pakai kot dan jubah sekali. Hari ni tak best tak dapat tengok "anak2 burung" yg saya ajar kecuali 2 3 orang yg grad Masters... jadi utk memenuhkan masa saya buat sudoku dekat atas pentas tu :) Besok saya pergi lagi, mesti jumpa/tengok ramai "anak2 burung" yg saya ajar. Jadi, masa naik ke pentas tu jangan lupa jeling2 dekat kami yg ada atas pentas tu, termasuklah cik oren, cik debab, cik gi, cik mun, en far (yg pernah ambil 6 subjek dengan saya -- satu rekod rasanya), entambun dan lain-lain! Ramai nama yg saya kenal saya tengok ada dibuku konvo tu.
***Lalalalalaaaaaaaaaaaa***

kimchisu 7/8/10 11:43 PM  

congratez ^^
wah da konvo..jeles ni..hohohoho

MyHaPpInEsS 7/8/10 11:47 PM  

nasib baik gambar rina nampak n jelas walaupon kar belakang...hihihi....
wateverpon...congratz....

Rina (◕‿◕)✿ 8/8/10 8:05 PM  

sir jbo : sy perasan sir!! hehe. tapi tk sempat nak buat ape ape. nervoussss sangat bila atas pentas hihi.papepon, thanks for everything sir! :D

kimchisu : hihi. saba saba :p

min : eh mesti hihi..thankss min!

Anonymous,  8/8/10 9:23 PM  

Saya tengok ramai yg gelabah... termasuklah rj, cik oren, gi, naza, mun dll. Ada sorang tu nampak sedih saja selepas terima album tu.
***Lalalalaaaaaaaaaaaa***

Rina (◕‿◕)✿ 8/8/10 9:25 PM  

hhehehe! nmpk sangat ke gelabah sir? malunyeee :p

Anonymous,  8/8/10 9:35 PM  

heehe.2 la sir nervous sgt..jln pon kontrol ayu tkt terjatuh..heheheh

-ramizah-

Anonymous,  8/8/10 11:01 PM  

Saya pun pernah rasa serupa tu selepas naik pentas ambil album tu... bila berjalan nak kena bergaya, control macho atau control ayu, terasa jauh betul nak sampai balik ke tempat duduk. Tadi tu ada seorang grad yg terus balik ke tempat duduknya dgn turun melalui tangga tengah. Rasanya dia yg paling gelabah!
***Lalalalalaaaaaaaaaaa***

Anonymous,  11/8/10 10:38 PM  

sir jambo..sy br perasan blog rina nie..aah..aritu nmpk sir..tgh sym..tp..sy pn tgh nervous..tersengih je kn..haha..adoi..tp..xpe..sir jambo ade dlm pic sy..yay!!xkn lpekn sir..thank you sir..=)

p/w-btw..si debab tu sy ke?hehe..si tembam la sir..bkn debab..btw..raya tahun nie..jum konvoi umah sir lagi jum! =)

Anonymous,  12/8/10 12:05 AM  

sir jumbo..br perasan comment sir nie..huu..sorry..tp..sy perasan sir jumbo..sym lebar ye..heheh..sir..nsb bek dlm gmbar grad ade pic sir..xdela lpe sir nnti..mesti akan ku ingat sehingga bile2..btw..raya nk dkt..jum korang serbu rumAH sir lagi..hheheh..

p/s-sir..debab tu sy ke?cmfius jap..ehhe..=p

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top