Monday, August 16, 2010

Thanks all ^__^

Thanks for the wishes all!

ok tu je hehe..

takde ape nak story
tak celebrate pun. duduk rumah je~
hadiah pun tak dapat

T___T

macam ni lah kalau anda dah bekerja, kawan jauh jauh, yang dekat busy pula tu
boyfriend pon takde, adik beradik pun takde

takpela...
nanti dah kawin, nak dapat banyak-banyak anak, setiap orang kena bagi mak dorang ni hadiah, aktiviti wajib ;p
hihi! 

tapi pape pun, seriously, everyone wishes makes my day

^___^

p/s : buat kawan baru, rajin rajin tulis blog tau, rina nak stalk hari hari hihi~

4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Eka Yucika 16/8/10 9:33 AM  

Rina, xdpt hadiah pon xpe as long as ada yg igt, kn?

tp klu dpt hdiah pon bgus gk :P
Lagi seronok :D :D :D

'aja 16/8/10 9:38 AM  

epy belated bifday rina..
wah..ade simpan hajat nk anak byk2...mcm dah dekat je masanya tu....hehe

MieZa 16/8/10 9:52 AM  

aloh aloh..sedih je rina...
takpe nanti dapat lar tue hadiah from mak n abah =)

Rina (◕‿◕)✿ 16/8/10 10:18 AM  

eka : hehe.btol2..dpt adiah la lg best sbenarnye kan ^__^

aja : hehe..xdela..biasa la tu..berangan2 sbelum tbe msenye :p

mieza : mak abah memang da x kasi hadiah dah:p xpe..xdla sedih sgt hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top