Tuesday, August 31, 2010

Dah pernah baca Blog Zack Zukhairi?

Rina baru je terjumpa blog beliau last week.
Terus rina letak status kat facebook.
"Blog Zack Zukhairi memang terbaik!"

Esoknya, rina pegi rumah member lepak lepak.
tengok tengok 1 rumah layan blog tu haha!

Sape sape yang tak tahu lagi blog ni,
lebih lebih lagi yang lahir tahun 80-an

blog ini merupakan blog paling best bagi rina setakat ni.

memang layan lah!

Ada comic, cerita seharian, dan dia selalu imbas balik kenangan masa dulu dulu.
game dulu dulu
junkfood dulu dulu

memang kuat betul daya ingatan!
respek lah kat blogger yang dapat mengarang dengan begitu baik macam ni..

ok malas nak cakap panjang.
pegi lah melawat blog dia.


kalau korang tengok, katun die comel comelkan?
tapi simple je die buat,
semua orang boleh buat, tapi siapa lagi kreatif, lagi best hasilnya

rina dah belajar buat


hakhak!
buruk giler
hihihihi

dah cukup cukup gelak.
korang plak buat tengok???

Tutorial Lukis Kartun oleh ZackZukhairi


kita tengok, jadi ke tak jadi :p



23 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

SyerAgh 31/8/10 10:35 AM  

nak p melawat jgak r.. dah kamu promotr, kena p nie..

hamzah ian 31/8/10 11:02 AM  

aku ttp sokong katun che arm..

almutarjimah 31/8/10 11:16 AM  

not bad :) good try

Rina (◕‿◕)✿ 31/8/10 11:23 AM  

hamzah : katun che arm mmg tiada tandingan hehe :)

almutarjimah : hihi thanks :D

Nurida Ardy Chikeboom @_@ 31/8/10 1:43 PM  

blog zack mmg best..lg2 tang katon dia tu..follower tetap seh..but blog rina's pun best gaks..~_^*

'aja 31/8/10 2:50 PM  

mne rina dpt tutorial melukis tu??xjumpe pon kat blog zack

Che Armster 31/8/10 3:29 PM  

hahahaha kenapa nama aku pon naik sekali? bongok nyer hamzah haha

fara 31/8/10 5:50 PM  

hee.. memang best giler.. tapi fara jumpa awal dari rina.. dua minggu yang lepas.. hahaha.. masa fara jumpa dia dua minngu yang lepas follower dia lebih kurang 6 ribu lebih jerk.. tapi skang dah beribu raban dah.. dalam two week jerk da banyak gila follower...

best..=)

Rina (◕‿◕)✿ 31/8/10 7:08 PM  

iqbal : la xpegi lg ke

nurida : hihi thanks. memang. rina pon tgh tgu die updet tp xabes bc lg sbnrnye blog die

aja : dkt fan page die

che arm : hamzah rindu tu. sikit2 che arm. ade pape ke ehem ehem

fara : tau xpe. time rina follow, 7000, skrg ni dan 9000 kot. lol. rmi rpenye blogger kan

lionteen 31/8/10 9:01 PM  

lionteen pun suke bc blog die..
tgk je visitor die sehari..
ramai gile kot..

aLya 31/8/10 9:24 PM  

betol2..blog die memg bez..hehehe

wunny 31/8/10 9:34 PM  

tau xpe! blog ni mmg best..
weeee :))

Rina (◕‿◕)✿ 1/9/10 6:52 AM  

lionteen : tu lah. visitors at a time pon ratus2

alya : :)

wunny : tbaik~

MyeAqma 1/9/10 8:21 AM  

salam rina...

hehehe sbb rina bg link dia, sy trus gi terjah..
mmg cool lah!

Mimi Saidi 1/9/10 8:32 AM  

dah setaun setengah follow blog die. die bkn terbaik but super duper terbaek!!!!

Rina (◕‿◕)✿ 1/9/10 10:46 AM  

Myeaqma : hihi pon sama baru tau ek :p

mimi : hoh ni pengfollow setia ni :)

~eVerYtHiNG~ 1/9/10 11:03 AM  

nk p tgk gk la blog tu..hehe.. rina dh promote ni mst best nye..

Amanda Sabariah Shamsuri 2/9/10 4:47 PM  

ow.ow.cmna lukis tu?guna ape? muehehehe

Rina (◕‿◕)✿ 3/9/10 12:05 PM  

everything : dah pegi belomm :D

amanda : gun adobe photoshop :)

~eVerYtHiNG~ 3/9/10 1:36 PM  

dh g tgk..best2..tp kat mn rina jumpa 2to wt katun tu..kat fanpages x jumpa pu..
maybe terlepas pndg kot..

Rina (◕‿◕)✿ 3/9/10 1:39 PM  

ade. kat bhgian video2 hehe..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top