Monday, August 16, 2010

Comel kan?

Masa tengah filter filter gambar di facebook sebab takut dapat dosa 24 jam

rina terjumpa la satu gambar ni time karnival Wow





hehe!
comelkann?
lepas tu dia boleh datang dekat rina, nak tengok camera
abang dia perasan, pun ikut sekali

tapi ayah dia langsung tak perasan
kusyuk sangat tengok orang buat pertujukan motor time tu

tengok tengok anak anak dia hilang, terkejut muka ayah dia

nasib baik, budak budak tu datang dekat rina je.
cuba kalau orang lain?

9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Cik Azieta 16/8/10 2:53 PM  

chomelnyer dak kecik ni

♥ Roshazzy Shag ♥ 16/8/10 2:57 PM  

mula lah nak memaki lalai sgt tengok moto. haha :DD

Nur Hayaty 16/8/10 3:08 PM  

salam,hehe comel je...saya pun suka bdk2 especially baby..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 16/8/10 3:20 PM  

azieta : comel. pendek je hehe

shag: haha tula. bhy btul

yaty : rina suka sme budak2 yg kecik2..8 thn ke bwh kot hehe

Bert 16/8/10 3:55 PM  

g karnival WOW x ajak pon kan?

iqbalsyarie 16/8/10 11:20 PM  

Siapakah budak cumel tu?

Rina (◕‿◕)✿ 16/8/10 11:45 PM  

bert : hehe xknal pn lg mse tu

iqbal : strangers hehe

Sumijelly 17/8/10 8:17 AM  

selalu mcm tu..
leka sehingga terlepas pandang...
sebaik jumpa rina yg baik hati..
klau jumpa or glain..takut kene kidnap jer..huhuhu

Sumijelly.com

Rina (◕‿◕)✿ 17/8/10 9:48 AM  

huhu..hrp2 xjd cmtulakan..:)

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top