Monday, August 23, 2010

Will it Snow on Christmas?


K-Drama yang rina baru sahaja habis tengok.
Broadcast early 2010, so agak baru la

mengambil masa yang agak lama untuk rina habiskan sebab sedikit bosan bagi rina
plus, Ustaz Iqbal pesan, kurangkan tengok K-Drama banyakkan Ibadah di bulan yang mulia ini hehe

heroin adalah heroin Couple or Trouble

Cha Kang Jin is the son of barmaid, Cha Chun Hee. His life is difficult as he gets into fights and has to watch other people push his mother around yet he can't do anything to stop it. He meets Han Ji Wan when they were teens but they weren't able to continue their relationship as Ji Wan ran away after her older brother's death. He meets Ji Wan 8 years later when he's attending her engagement ceremony to Park Tae Joon. However, he is heartbroken as Ji Wan pretends to not remember him at all. 

Source : D-Addicts

Overall rina bagi 3/5 stars untuk K-Drama ni.
1 star untuk cara cerita ini dibawa memang menarik.
ala ala Kabir Bahtia gitu hehe
lagi lagi masa zaman diorang kanak kanak memang best!


1 star untuk lakonan yang mantap!
sedih memang sedih betul lah
lawak lawak kurang sikit
sebab ni memang cerita sedih sedih pun


1 star lagi untuk hero yang hensem hehehe!
ego, pendiam, macho
memang terbaik :p


 kepada peminat peminat cerita slow and steady + sedih sedih bolehlah tengok cerita ni
memang sweet lah hero dia
apa sahaja demi heroin :p

2 bintang hilang sebab rina penat menangis dan cerita slow sangat

Download di SINI
*tak tahu bagaimana download guna torrent, belajar di SINI*

Download Subtitle di SINI
*tutorial Subtitle di SINI*

selamat menonton!

17 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

azzey 23/8/10 9:48 AM  

Rina: K-drama ni dh popular smula ek.....blh je tgk, jgn spi melalaikan kita sangat sudah.....kan rina....:)

Rina (◕‿◕)✿ 23/8/10 9:48 AM  

yep2!~ bila mse teluang time2 baring nak tdo da, rina tgok hehe

♥ Roshazzy Shag ♥ 23/8/10 9:56 AM  

wahh hero ni mcm kenal lah! nk donlod. kne tungu blk rumah ni n__n thanks for sharing

Rina (◕‿◕)✿ 23/8/10 9:57 AM  

shag memang. bile hensem je kenal hehehe! :p donlodonlod!

HaNTwO 23/8/10 10:07 AM  

best ke cite korea tu??? saya x mampu nak menonton cerita lain melainkan menonton di tv1,tv2 dan tv3 je...tapi comeynya tuan punya blog ni...eh silap comey org korea ni hehehe..

cik aiLebiu 23/8/10 10:25 AM  

tgh try tgk jg crita ni tp ntahla mcm x tangkap feel...slow je...mula2 agak bosan....hhuhu...

Rina (◕‿◕)✿ 23/8/10 10:35 AM  

hantwo : ceit~! saje nak bagi rina kembang pastu kempis hehe..

cik ai : kann..bg rina last2 la plg bosan hehe

Nur Hayaty 23/8/10 11:15 AM  

yaty pun suka nengok korean drama,now ngah nengok snow queen,cam bese la hero yang handsome,heroin yang comel..hehe,tp lappink buat hal,baca DVD tersekat2..huhu.terpaksa ngk kat TV.

Rina (◕‿◕)✿ 23/8/10 11:39 AM  

oo best ke snow queen? cte klaka2 ke?

aiza 23/8/10 11:39 AM  

nak nengok gak!!! nak2...

hentakbelipat 23/8/10 1:25 PM  

thanks share..da try tgk coffee shop?best jgk

Rina (◕‿◕)✿ 23/8/10 1:35 PM  

wc. nant rina tgk. byk sgt ni nk tgk hehe

iqbalsyarie 23/8/10 5:49 PM  

bagusnya anak murid ni,dengar kata!haha :D just kidding~

Rina (◕‿◕)✿ 23/8/10 7:56 PM  

HEHE. biasela, sy kan pljr contoh :p

kata kila 23/8/10 10:08 PM  

hero dia tu terkenal dengan WINK WINK kat awek.ekeke

Rina (◕‿◕)✿ 24/8/10 9:00 AM  

yeke? xtau plak..rina failed sket name2 plakon ni hehe tgok cte je

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top