Wednesday, August 04, 2010

Personal Taste~*

also known as Personal Preference


lagi satu k-drama TERBAIK yang rina baru habis tengok
eh. da lama tapi baru nak cerita :p

credit to ummihany yang suggest cerita ni dekat rina



cerita ni baru je ditayangkan March 2010
sangatlah baru lagi
tapi dah boleh download. nanti last sekali rina bagitau download kat mana ye!

Synopsis
Jeon Jin Ho is a straight guy who pretends to be gay in order to become Park Kae In's roommate. His hobbies include organization and ironing, and he’s known for his stoic poker face. He’s a stickler for cleanliness, but he also has a talent for figuring out a women’s feelings. Kae In is very trusting even though she has a habit of being betrayed. However that doesn't stop her from giving people the benefit of doubt and Jin Ho is no different. How will Kae In react when she finds out that her gay roommate is not actually gay at all and that he has fallen for her? 

sangatttt best dan kelakar cerita ni!
ada part sedih jugak



hero dia memang famous lah kot. (hero BOF)
heroin dia pon comelll dan kelakar sangat hehe

tapi ada sedikit geli bila ada part gay :p

tapi overall memang best

sepanjang cerita, sure korang tersengih sengih, tergedik gedik
pleaseee jangan over tau! :D

rina nak bagi 5 over 5 stars untuk k-drama ni!

korang : rina ni semua nak bagi 5 stars!
rina : yela. yang tak best tak best, malas lah nak tengok :p

**********************************

 Download HERE
*donlod yang Han kat belakang*
(Tak tahu bagaimana mahu download menggunakan torrent? click HERE)
Subtitle HERE
(Tak tahu bagaimana nak apply subtitle? click HERE)
ENJOY!

14 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

waw-wa ツ 4/8/10 9:33 PM  

citer ni memang besttttt!!!!!!!!!!!! like.like,like.. LMH~ hee

donlod jer kat dramacrazy~

iqbalsyarie 4/8/10 9:53 PM  

Terasa mcm nak tengok...tapi takde masa laaa!!huhuhu...sedih~Latest post:Cerita Pangkor bahagian 1

Rina (◕‿◕)✿ 4/8/10 9:55 PM  

waw-wa : bestkannn? drama crazy ye? nanti rina try. tp best dah donlod ngan torrent. leh smbung2 donlod :p

iqbal : jgn2 tgok. byk adegan tak boleh dilihat :p

cik aiLebiu 4/8/10 10:03 PM  

yess..ni next yg saya akan tgk! hahaha...baru habiskan drama u're beautiful tu...

Rina (◕‿◕)✿ 4/8/10 10:05 PM  

wajib tgok!! hihi. u're beautiful pun best sgt2

dak eina (◕‿◕) 4/8/10 10:22 PM  

huhu mcm best jek cite nie...nk download lah.. ;)

Rina (◕‿◕)✿ 4/8/10 10:22 PM  

besttt! donlod lah. worth it :)

ummihany,  4/8/10 11:23 PM  

hehe thanx 4 ur credits tu..hehe keep on watching another kdramas okie!~

:: S.h.U.H.a.d.A :: 4/8/10 11:29 PM  

Assalammualaikum tuan rumah! :))
tpi sya suke tgok citer autumn shower..
sbb citer 2 sedey.;D

Rina (◕‿◕)✿ 4/8/10 11:49 PM  

waalaikummussalam~ hehe

yeke. ala..xnak la sedey2..penat nanti nk tgok :P

Sharinginfoz 5/8/10 8:02 AM  

ramai betul minat citer korea ni kan...

Filem Melayu Terhebat

nurul riza 27/12/10 5:15 PM  

rina,sy x fhmlah nak download mcm mne..

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top