Saturday, August 14, 2010

setel sudah!


Ni bukti rina dah hantar hadiah hadiah Lucky Draw
mintak mintak tak kemek lah wall deco tu.
puas rina sumbat dengan surat khabar lama hehehe

posmen posmen sekalian, be gentle ok? :p

Lepas pegi pejabat pos, rina singgah Central Market.
Mak nak beli barang dapur.

sempat lagi rina pergi shopping baju.
ada satu kedai Cina ni, baju cantik cantik dan murah murah

Rina beli 2 helai baju haha
baju dekat kedai sendiri ada lagi, sibuk beli baju kat kedai orang kan

sebab baju kat kedai sendiri feminine2
dah banyak dah baju feminine
rasa nak beli baju ganas sikit :p

nanti rina tunjuk dekat sini *kalau rajin :p

petang nanti nak pegi Bazaar Ramadhan!
tak sabarnye

nak beli, nasi lemak, nasi kerabu, nasi tomato, rangka ayam, cendawan goreng tepung, Taufu fa, Cendol, Murtabak, Apam Balik, Mocha Blended, Ayam percik, dan sebagainya


10 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

tiefazatie 14/8/10 2:57 PM  

wah..tq2..bestnye...xlama lg dpt la kan2...isk2..cik rina..lmbt lg tue nk berbuka nie..hihi..byk nye nk bli

Che Armster 14/8/10 3:09 PM  

ganasnye dier dengan baju baru... NOT!! hahaha

Zqah Ail 14/8/10 4:30 PM  

yahoo ! hadiah sampai nanti .. hehe

Rina (◕‿◕)✿ 14/8/10 5:28 PM  

tiefazatie : a ah. tungggu jjek. jgn abg posmen curik sudah haha

che arsmter : ganas oh! mcm gangster ok hehe

zqah : Yahooo

Iqbal : lapa...rohani pon xmakan lagi. iqbal la ni xbg makan. sob sobb

♥ Roshazzy Shag ♥ 14/8/10 8:52 PM  

amboi. sakan noh nk borong kat bazar. stok utk semingu ke? haha ;DD

Bert 14/8/10 9:57 PM  

nak free satu boleh??

Rina (◕‿◕)✿ 14/8/10 10:15 PM  

shag : mne ckup sminggu :p :p

bert : boleh2..nanti msuk contest rina k :D

intanurulfateha 15/8/10 3:55 AM  

cpt tunjuk
nk tgk gak baju rina yg "ganas" tuh ;p

Rina (◕‿◕)✿ 15/8/10 7:03 AM  

hehe. ganas sgt. tkut tkejut nanti hihi

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top