Tuesday, August 03, 2010

Belanja yang tersayang membawa kebahagiaan

 sambung entry semalam

tajuk mesti kena novel
baru mood menulis datang
kan kan?
hihi

pastuu

dorang ajak singgah pasar malam

rina pon decide nak belanja diorang makan makan

ehhh japp
rina belanja gak diorang benda lain
rina belanja deco wallpaper

yang ni untuk adah
ni untuk naza
ni untuk jem

ni untuk mun

(gie, miza, elly, erien pun boleh pilih nanti k, ade banyak lagi hehe)

ok sambung cerita pasar malam

apa yang rina banje dorang?

Yong Tau Foo jee
dengan air tebu
tapii tak sedap pulak :(

tapi still dorang makan jugak

hihi
suka tengok bila belanja orang makan sampai habis

tapi nak buat camne
tersalah beli yang tak sedap lak

selain itu (skema tak ingat)
rina belikan mak tersayang tudung

sebab tengok mak sekarang dah addicted dengan tudung
sikit sikit beli tudung sikit sikit beli tudung
so tengok yang ni macam lain je dari mak selalu beli, rina pon beli kan sehelai..

dah beli untuk orang, untuk diri sendiri sure ada
hahaha

rina beli t-shirt
biasa je la

tapi yang bestnye, RM5 JE :p
murahh sangat
kain bekualiti gak

ada yang lengan panjangg
tapi rina saje ambik lengan pendek
boleh pakai dengan cardigan :)

lepas pergi pasar malam, balik rumah bujang kembali
lepak lepak sekejap

pastu balik rumah sendiri

beshhhhh!
adah, naza, jem, mun, nanti nak menyemak lagi rumah korang ye!

7 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

a d r e y n i e e l i s y a 3/8/10 7:42 AM  

lawa2 ah wallpaper tuh..
aku mmg tringin mo letak neyh after renovate my room.. hihih

Rina (◕‿◕)✿ 3/8/10 2:07 PM  

adreynieelisya : hehe..cntik2..beli jelakt psr mlm sure byk :)

iqbal : hehe mne ade..ad la sikit2 :p

Nazatul shima 3/8/10 2:10 PM  

cantek2 wallpaper tu..yg cma nye ade?hehehe..:P

Rina (◕‿◕)✿ 3/8/10 3:30 PM  

hehe nak ke? aritu rina wat lucky draw dpt bende ni. next time rina wat lg join k :D

cimon 3/8/10 5:43 PM  

woohh...

mlm td sy blanje kwn2 makan western food kat Kg Baru...banyak, sedap & murah!

hehe (^v^)

Rina (◕‿◕)✿ 4/8/10 5:02 PM  

cimon : sy mau sy mau! eh ni eyriqaz keee

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top