Monday, August 30, 2010

Hari yang agak malang sob sob~

Adoi. hari ni memang agak malang.

Pergi Uniten hari ni dengan tujuan nak dapatkan sign lecturer (IR) untuk borang BEM.
Kenapa pergi hari ni?
sebab ingatkan nak pegi tidur rumah naza & the gang 
since esok ingat mau join diorang pegi Jalan Tar

tiba tiba dah sampai Uniten
dapat message Naza,
"ktorang pegi naik kereta dengan faiz, so dah tak cukup space, ingat kau pegi dengan mak kau"

Sobsob.
rasa rasa macam dah cakap mak tak jadi ikot 
sebab dia penat nak jalan sangat bulan puasa ni lagi lagi esok sure ramai orang
tapi maybe rina cakap tak jelas kot hihi
*ketok kepala sendiri*
tapi dah bawak bantal, beg semua T__T
*ketok lagi kuat*

tapi takpela, kalau esok rina rajin, rina pergi sorang sorang dan meet diorang kat sana
haha
memang semangat nak pegi sebenarnya
nak beli baju raya jugak ~

nasib malang kedua,
bila rina sedar yang rina tak bawak transcript, salinan sijil degree untuk completekan borang BEM

huwaa!
camne tah leh terlupa
dah kena pergi uniten lagi sekali haha tension tension! :P

tapi takdela sia sia sangat pergi.
sebab lepas tu, rina dan sarah pergi buat bankdraft and cheque deposit kat maybank.

kami pergi bazaar
then balik rumah~

sekian saja.
^___^


13 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

nanaruzana 30/8/10 9:36 PM  

alamak...ciannye die...xpe la..sok pegi la nek komuter :)

Che Armster 30/8/10 9:38 PM  

mak aih.. buat keje 2-3 kali.. adeh

LiFe KaMi 30/8/10 9:51 PM  

beli kat up town jer,jalan tar ramai org, buat sesak jer..hehe

Rina (◕‿◕)✿ 30/8/10 9:54 PM  

nanaruzana : hihi tula..igt nk g gak naik komuter. sbaik komuter dkat je :)

che arm : hihi. lupelaa..

life kami : ala xde geng nak g up town plak wuwu

wanhairi 30/8/10 10:02 PM  

len kali wat nota kaki n reminder.. huhu..nak video yg wat kartun ke?? kamu pergi kt blog saya.. then klik dkt facebook saya..gi kat wall.. ada saya share kt situ.. selamat mencuba...

iqbalsyarie 30/8/10 11:22 PM  

eleh..biasa jew~tak malang pun :D
hehe

TERBARU: Kasih kerana Tuhan

Rina (◕‿◕)✿ 30/8/10 11:23 PM  

wanhairi : thanksss! nanti rina g hehe

iqbal : pnat tau drive jauh2. kene lwn kemalasan hahaha :p

~^CoKLaTsToBeRi^~ 31/8/10 12:42 AM  

alaa kesiannya..
hurm. macam nak g Jln TAR jugak lah cari baju raya.

Yua Zawa 31/8/10 1:11 AM  

cbaran d bulan Ramadhan.. hehe :)

echah mashuri 31/8/10 2:02 AM  

huhuh....cobaaaan dibulan posee

Rina (◕‿◕)✿ 31/8/10 6:38 AM  

hihi. nak pegi jugak! jom semua orang :D

aLya 1/9/10 6:19 AM  

uish..xde la malang sgat rina..
2 mknenye nk kene g jalan 2 kali..hehehe

Rina (◕‿◕)✿ 1/9/10 6:54 AM  

hahah adoii~ mmbazir minyak n tol tu hihi

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top