Tuesday, August 31, 2010

Scare Tactics - Memang betul betul takutlah hehe

saja nak testing, Che Arm baru buat tutorial macam mana nak letak video dari facebook ke blog
so kepada sahabat yang dulu tertanya tanya boleh la klik sini untuk belajar




thanks ye che armster!



4 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Che Armster 31/8/10 6:50 AM  

uiii gembiranya dia!!

iqbalsyarie 31/8/10 8:01 AM  

gembira sbb arini dia nak shopping~jgn membazir udah..heee

http://iqbalsyarie.blogspot.com/2010/08/saya-yang-mahu-kahwin.html

TERBARU: Kasih kerana Tuhan

Mr feckry 31/8/10 8:41 AM  

nape tak copy je dari youtube

Rina (◕‿◕)✿ 31/8/10 8:58 AM  

che arm : hihi thankss che arm!

iqbal : baiklah. x mmbazir kot :p

mr feckry : sbb kdg2 vdeo kt fb mane ade link ke utube

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top