Friday, August 27, 2010

Pillow Talk ke?

After berbuka puasa di Village View,rina, erien dan sarah rancang nak tido di rumah sewa kawan kawan kami, Naza, adah, mun dan jem.

since dah lewat malam masa tu, so macam takut nak balik sorang :p

Sampai sampai je rumah, kitorang rancang nak tengok cerita.
mula mula nak tengok cerita hantu, tapi si erien nak sangat tengok cerita 3 idiots so kita ikot saje hehe


 gambar takde, actually tak menepati piawaian nak publish dekat sini hehe
so rina lukis kartun :p
comelkan? boleh lukis di www.toondoo.com
senang je.

ok sambung balik

mun dan jem dah masuk bilik dulu since mun ada exam, jem pulak nak keje esok
lepas tu diikuti adah dan naza sebab diorang dah tengok 3 idiots ni
then tinggal rina, sarah dan erien jela layan.
last last erien yang tido dulu, lepas tu rina.
sarah je yang berjaya habiskan. tahniah :p

ok, mesti readers bosan je baca hahah
tapi ni diari rina, of course kene tulis satu satu lalala :D

lepas tu, dalam pukul 4 lebih dengar diorang masak masak.
rina sibuk sibuk jap lepas tu tido balik :p

rupanya adah,mun dan naza masak untuk sahur


fuh! dah boleh kawin dah ni!

hihi.

then rina sambung tido, bangun sembang sembang jap lepas tu tido balik, bangun balik, tido balik
sampai pukul 11 lebih, bersiap untuk pulang ke rumah sendiri :p
*bagi can sikit, hari pertama tak kerje kan hihi*

balik rumah, bersiap nak pegi Medical Checkup.

buat kat Hospital Pantai
kene ambik darah. sakitttt

*google je*

nak buat camne, saya takut jarum :p

trauma time kena suspect denggi masa form 2,
banyak giler darah yang doktor amik.
sampai lebam lebam.
jadi letihhh je.
so result exam masa tu turun mendadak.
hehe
tapi alhamdulillah takde pape :)

result medical check up ni boleh ambil hari isnin.
harap harap everything is ok.

sekian sahaja. bye bye!

p/s : kalau rajin, tolongla jawab survey di sidebar atas tu..hehe..nanti rina bagi coklat dalam mimpi k :p


9 footprints here! Thanks! (◕‿◕):

Mr feckry 27/8/10 8:24 AM  

gua nak nasi goreng tu

chenurulhusna 27/8/10 9:01 AM  

ya da blh kawen da.n da blh dpt ank 2 da;P

miszAM 27/8/10 1:17 PM  

waaa~ erma pun fobia jarum. dulu kena sakit jangkitan kuman. fuh asal jumpe dktor je amik darah, naseb bek doktor ensem. hehehe~

Rina (◕‿◕)✿ 27/8/10 2:02 PM  

Mr Feckry : maap ye. tu bihun goreng hehe

husna : hehe. 2 je ke? 10? :p

hamzah : =_="

miszam : ceit sempat lg. rina pompan T_T haha

miszAM 27/8/10 2:19 PM  

doktor pmpuan selalu nye kasar. erma tak suke.

Amni 27/8/10 2:37 PM  

kenapa perlu pegi check darah lagi tu dear?

Rina (◕‿◕)✿ 28/8/10 2:03 AM  

miszam : yeke..ok je dr rina aritu hehe

amni : wat medical checkup untuk kje nanti

iqbal : bleh thn la hehe

Related Posts with Thumbnails

Follow by Email

✿Visitors ツ


✿NotaKaki ツ

+ Semua gambar adalah hak milik peribadi Rina.
+ Penyalahgunaan gambar akan dikenakan tindakan.
+ Plagiarism is not allowed.
+ Blog ini akan di updet hari2. (maybe :p)
+ Ok. Itu je kot buat masa ni. Thanks for visiting ya!


  © Rina Stories~* at Rinastories.Blogspot. All Rights Reserved. Powered by Blogger.

Goto Top